Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vlastně ani nevím, proti čemu se autorka článku vymezuje.

Píše, že je pro trestní odpovědnost za výroky.

Je tedy logické, že pokud je dnes například propagace systémů potlačujících lidská práva a svobody trestná, klidně může dojít k rozšíření takového zákona na další výroky a klidně tedy může zákon vymezit i mantinely, co je a co není právě ona "propagace" a co tedy nově bude trestné a co ne :)

1 2
možnosti
ZZ

Otázkou je to, co je to vlastně potlačení lidských práv a svobody a kdo jej jak vykládá.

Jinak vidí svobodu a lidská práva občan DLR a LLR a jinak občan Kyjeva. Za koho se náš soudní systém postaví ?

1 0
možnosti
EH

Měla by platit presumpce neviny.

U svobody slova se uplatňuje presumpce viny. Třeba už tím, jaké hosty to které medium nepozve.

1 0
možnosti
JP

Takové zbytečné plácání o ničem. Člověk vždy a za všech okolností hodnotí vyslovené nebo napsané, i u sebe sama, než něco vypustí do světa.

2 1
možnosti
JM

J15a22n 82M13a96r39e58k

22. 6. 2023 5:32

Paní Kovářová, ve vašem blogu se zminujete o prdeli velké jako almaru. Za daleko mírnější výraz jsem od administrátorů před časem dostal zaracha. Ono jim totiž nezáleží na tom 'CO' se napíše, ale 'KDO ' to napíše. Jsou tu někteří blogaři...a upozornuji...nezávidím jim to....kteří můžou psát co chtějí. Někteří ne. A já z toho mám srandu (Tak za tu srandu to schytám) Tak vám paní Kovářová přeji vtipné pero...pište, rád vaše blogy čtu!!!!!!!!.

3 2
možnosti
MK

M48a18r33t82i38n 35K85r74a93l

21. 6. 2023 20:05

Zvláštní, vidět tento blog v médiu, které příspěvky v diskuzích cenzuruje ostošest. A tady se ta společnost pro svobodu slova neozve. Ozve se jen, když jde o svobodu hlásat podporu ruským teroristům. Takový je můj názor.

2 2
možnosti
ZZ

Ona by se ráda ozvala, ale každý takový příspěvek je okamžitě smazán.

1 0
možnosti
JK

Když napíšu do celostátního média o někom, že je (zevní část mužského pohlavního ústrojí) a (člověk přivlastňující si svévolně cizí majetek), tak se musej svolávat soudy a stání aby úředně vyhodnotily, jestli tím dotyčný byl nebo třeba nebyl poškozen??

Nebylo by jaksi jednodušší uzavřít společenskou dohodu o tom, že tohle je poškozující vždy a tudíž místo zveřejňování ať už v internetových diskuzích nebo na facebooku prostě tohleto smáznout?

Na to odpovíte, kdo stanoví tu hranici.

Na to odpovím, že tohle píšete na iDnes, kde mažou bez zdůvodnění diskuzní příspěvky na běžícím pásu. Jenže tímhle článkem, jelikož jste advokátka, podporujete hloupé zduření a zbytnění justičního aparátu, aby se zabýval kravinama, které jsou jinde součástí základní konsenzuální slušnosti, jinými slovy penězovod do právnických kapes. Takže zveřejňovat článek o úplné svobodě projevu na serveru, který maže bez zdůvodnění diskuzní příspěvky na běžícím pásu, vám v tomhle případě nesmrdí, peníze jsou až na prvním místě.

Ale to o vás víme už dlouho.

1 3
možnosti
JK

Tahle paní v době nesvobody vstoupila do KSČ a tehdy jí nevadila nesvoboda.

0 0
možnosti
JL

Svoboda je současně odpovědnost.

Svoboda bez odpovědnosti, je anarchie.

14 1
možnosti
MS

No já jsem i pro svobodu činů fyzicky reagovat na svobodu slova. Jestli někdo svobodou slova urazil někoho jiného, tak si to oba ručně vyříkají a je klid.

0 0
možnosti
EH

A kdo bude v právu? Někteří se urazí velmi lehce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 28,33
  • Průměrná čtenost 2226x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik