Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Já úplně miluju,když někdo bez znalostí,zlušeností a ověřených dat hystericky kvičí na základě nějakého emocionálního rozpoložení a kusých zpráv z fejsbůčku.

Autorka vůbec netuší ,co to je ESG,proč je to pro firmy důležité,že to je svým způsobem taktéž trademark a její zelený sliz je jen jednu součástí,ona je tam totiž i ochrana práv zaměstannců,sociální politika,rovnost a udržitelnot a jiné-navíc ESG je tu s námi už 20 let.

Neguje celou EU,ačkoliv greendeal je jen jedna část celé agendy,nechápe důležitost harmonizace práv a svobod,tak řekněte všem co pracují v zemích EU ať skončí, nechápe že v současné době nemůže EU fungovat jako EHS blahé paměti.

Nerozumí slovu kompromis a plije na všechno co jí připadá špatně-což ale neznamená ,že to špatně je..Názor jedné generace nemusí být názorem druhé a mladí rozhodně vnímají EU jinak než zapšklí lidé středního a vyššího věku,na nějaké hranice a flastenčení jaksi kašlou a chtějí žít v globalizovaném světě plném volného pohybu osob a zboží-což je imho jediný možný zdroj prosperity,zadrátované hranice a izolace je jasná bída.Děkuji ,zpět ji nechci.

Já sám jsem už věku středního,ale rozumu na to abych dokázal být nestranný mám dost,to autorce chybí.

Kritika EU je oprávněná v mnoha bodech,autorky hysterie ale je spíš na diagnózu,někdo holt z pavouků,nekdo ze zlé EU.

Já chápu,že ne každý dělá v korporátu,já chápu že není součástí vedení,nebo se nedostane k informacím a zdrojům od vrcholových manažerů,takže ekogie je dnes nedílnou součástí firemní politiky a snižovaní emisí a enviromentální zátěže jedna ze stěžejních politik velkých firem- i bez rozkazů,dělají to sami,ale pak je nejlépe mlčet,protože jak praví klasické pořekladlo,kdyby uměl bázen mlčeti,mohl mezi mudrci seděti...

0 3
možnosti
Foto

Když milujete (navíc úplně), není co řešit.

0 0
možnosti
LP

Skvěle napsáno. ESG je ta největší prasárna, jaká kdy z EU přišla. A europoslanci z "pravicové TOP09" tonu nadšeně tleskají a hlasují pro to.

23 5
možnosti
JN

J18o73s27e68f 17N92i94k66l

9. 9. 2023 17:49

Angláni zavčasu poznali, co to EU je a vystoupili. Máte pravdu, do takovéto EU jsme nestupovali. Je to nová totalita, která své druhořadé členy šikanuje a vysává po všech stránkách .

21 3
možnosti
KL

Za bolševika se hlásilo nahoru, kolik zaměstnanci odpracovali brigádnických hodin, kolik uspořádali besed pro pionýry z patronátní školy a kolik bylo vyhlášeno mimořádných pracovních směn k výročí toho či onoho. A teď budeme mít ESG. V roce 1989 mne ani ve snu nenapadlo, že se tyhle blbiny zase vrátí...

28 1
možnosti
JK

Tohle sepsala paní, co všude kolem sebe vidí mediální hysterii. Já nevím... možná by pomohl psycholog?

8 24
možnosti
JZ

pozor, poměry se mění. To, co by se dřív považovalo za zběsilé hysterické pištění, je dnes normální chování. Pokud voláte po psychologovi, tak ten pouze upravuje lidskou psýchu do momentálně preferované podoby, takže by dnes viděl pracovní příležitost spíš u lidí klidnější nátury. Jak to, že nepiští o neomarxistech, že si nekálí do kaťat jak uvidí ženskou v šátku, že nevidí všechna ta spiknutí, to přeci není normální

0 0
možnosti
JV

Naštěstí existují národy kterým není fuk, jak to na té planetě země dopadne. Komu EU nepasuje, ať vypadne. A to rychle.

3 16
možnosti
MK

Kéž by to šlo, ten Eurohnůj opustit.

8 3
možnosti
VF
PZ

Nenavrhuje, jen po vzoru husitů je proti všem-u

10 6
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 28,81
  • Průměrná čtenost 2291x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik