Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Vedení státu, tedy neschopní chlapci pokračovali jen ve šlépějích vyšlapaných nadutými funkcionáři z let před rokem 1989. My nic, učíme se za pochodu, atp. Odtrženi od reality nás určitě z tohoto marasmu nevyvedou, spíše naopak. Jedině volby nás mohou nasměrovat k přeměnám, ale to by museli všichni vstát a jít volit. Volit zdravým rozumem.

3 0
možnosti
Foto

Ale JUDR Drahota už je, myslím, v penzi, pokud vím, tak jeho posledním pracovním úkolem bylo zařizovat státní pohřby.

Ale lidi trápil, hrál na baskytaru jako dřevorubec. ;-D

0 0
možnosti

Autorka dost zjednodušuje. Jsou určitě i jiné důvody zdražování, ale ve velké míře za ně může válka na Ukrajině a s tím související zdražování plynu a PHM, což má pochopitelně dopad na ceny většinu výrobků a služeb.

1 4
možnosti
Foto

A nezapomeňme na sekyru, kterou Andy a jeho ANO zaťalo.

1 3
možnosti
JR

J65a64n 75R88á55ž

5. 5. 2022 14:24

Jsem přesvědčen, a hodně se toho bojím, že to, co velmi dobře popsala v blogu autorka, se velmi brzy nebude probírat jen v soukromí, či v hospodě, ale začne se o tom hlasitě mluvit na ulicích a někdo toho zneužije.

2 0
možnosti
JL

Obyčejným vesničanům a maloměšťanům, které popisuje autorka, že se třesou, závidím. Nemám totiž jejich nemovitosti, ve kterých se třesou, cpou se buřty, případně telecím a grilovaným masíčkem. ;-D Člověk se prostě může pořád o něco bát. A rodina se rozpadla i Johnovi Deppovi, a že ten asi měl dost peněz...kolik miliard?

0 3
možnosti
PN

Zalkněte se tou závistí.

0 0
možnosti
ZZ

Zvykejte si, bude hůř !

;-(

4 0
možnosti
JL

Bude hůř - říkají energetici, ekonomové, takže asi jo. Říká to i psycholog a motivační řečník Pjér la Šéz a směje se přitom spokojeně, protože ví, že každá krize nás zase duchovně posune blíže k NEBi. ;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Co trápí českého člověka, nevím. Žiju ve Slezsku a jsem sudetský Němec. Českému člověku platím jen daně.

0 0
možnosti
JR

J66a96n 68R45á14ž

5. 5. 2022 14:32

Vím jak to myslíte, ale přepískl jste to tím distancem od Čechů. Rv

0 0
možnosti
Foto

To jsou kecy, já bych rád viděl ty, co trápí drahota. Obchody jsou plné lidé nakupují jako dříve a někteří jezdi nakoupit do Německa. Ano některé zboží šlo nahoru a ne zase tak, aby mně to trhalo žíly. Nakupuji stejně jak dřív. Ceny stále odpovídají cenám za které jsem ochoten zboží j koupit.

9 6
možnosti
LB

Když mají štamgasti na hospodu, tak to asi hlady neumírají. Když jsem byla za totáče na neplacené mateřské a naše rodina se dvěma malými dětmi žila z manželova platu (projektanta) - 2 100 korun hrubého, na hospodu jsme rozhodně neměli.

6 1
možnosti
LV

Nebudou na podzim volby? Budou! Je třeba posbírat hlasy nespokojených, ono to na nějaké korýtko bude stačit. Nepřihodíte zase nějaké lechtivé fotky? To by možná taky pomohlo...

3 3
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 28,44
  • Průměrná čtenost 2291x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik