AL

Super článek, do kamene tesat! Terezce Vlčkové nařídit, aby si jej každý večer povinně četla!

PD

P32e29t48r 25D97r97a98p56a45l

27. 4. 2024 10:59

To sou strasny kydy. Paní by se měla vrátit do dob, kdy byl podle ní "svět ještě v pořádku". Jenze to by asi nemohla být právnicka, senátorka, ministryne, asi by neměla ani volební právo. Rozvod by byl stigma pred celou vesnici a nemanželské děcko jakbysmet

JL

Pani Danielo Kovářová. Na toto tema by se dal napsal krasny roman. Ten predelat do filmu a prednest svetu jako ukazku sveta po prijmuti zen politicky volit. Zde muzeme narikat na ty americke imperialisty, kteri to dovolyli a odhlasovaii tento akt v roce 1920.

Vite, jsem rodak ze Zlina a vyrustal jsem v dobe, kdy byvale batovy vyrobny se nazyvaly Svit, Rudy Rijen a ZPS. Na internatech se to hemzilo mladezi a co bylo krasne, 20000 mladych zen se podilelo hlavne na vyrobe botu. Vyber byl prekrasny.

Vybral jsem si dobre. 62 let manzelstvi, bez "uhnuti" z me strany, je ukazkou duvery v mnoha fazich zivota. Dnes se chlubim dvema pravnuky a jednou pravnuckou a je mi prekrasne je navstivit.

Ty zavery, ktere popisujete, ve stari se zvetsi pro ty zivotni nemoci, ktere starim prichazeji. I ty "slecny" poznaji, ze mit duveriveho muzskeho partnera je ve vyssim veku dulezite. Moje pani mela dvakrat mrtvicku a ma potrebu pomoci v mnoha oblastech denniho zivota po osumdesati letech osobniho zivota.

Tak se na to divam osobne. Mejte krasnou nedeli.

JZ

moc si to nemalujte, kovářová. Ženské byly strašné v každé době, pouze se to přelévá z jedné hrůzy do druhé

  • Počet článků 191
  • Celková karma 28,45
  • Průměrná čtenost 2291x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik