Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

P26a95v74e33l 66R54u15s33ý

4. 5. 2024 21:04

Zdravím, paní senátorko, ano, je to tak. Zrovna mám na stole kauzu, kdy taková drsná žena odstavuje otce od dítěte, odstěhováním dítěte přes celou republiku, když je otec následoval, zákazy styku, porušování rozsudku, obvinění ze zneužití chlapce otcem, však to znáte. Co s tím, když soud jen poplácá matku po zádech, OSPOD matce sekunduje a ve finále se soud otci pomstí za zájem o dítě zvýšením nákladů? Proti tomu je většina tvrzeného domácí násilí jen slabý odvar.

No a nejsmutnější je, že spousta mužů je užitečnými idioty v tomto trendu likvidace mužství.

Mějte se krásně a hodně energie do vaší záslužné a odvážné práce.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavý článek, dal jsem karmu.

1 0
možnosti
JL

Pani Danielo Kovářová. Na toto tema by se dal napsal krasny roman. Ten predelat do filmu a prednest svetu jako ukazku sveta po prijmuti zen politicky volit. Zde muzeme narikat na ty americke imperialisty, kteri to dovolyli a odhlasovaii tento akt v roce 1920.

Vite, jsem rodak ze Zlina a vyrustal jsem v dobe, kdy byvale batovy vyrobny se nazyvaly Svit, Rudy Rijen a ZPS. Na internatech se to hemzilo mladezi a co bylo krasne, 20000 mladych zen se podilelo hlavne na vyrobe botu. Vyber byl prekrasny.

Vybral jsem si dobre. 62 let manzelstvi, bez "uhnuti" z me strany, je ukazkou duvery v mnoha fazich zivota. Dnes se chlubim dvema pravnuky a jednou pravnuckou a je mi prekrasne je navstivit.

Ty zavery, ktere popisujete, ve stari se zvetsi pro ty zivotni nemoci, ktere starim prichazeji. I ty "slecny" poznaji, ze mit duveriveho muzskeho partnera je ve vyssim veku dulezite. Moje pani mela dvakrat mrtvicku a ma potrebu pomoci v mnoha oblastech denniho zivota po osumdesati letech osobniho zivota.

Tak se na to divam osobne. Mejte krasnou nedeli.

1 0
možnosti
JZ

moc si to nemalujte, kovářová. Ženské byly strašné v každé době, pouze se to přelévá z jedné hrůzy do druhé

1 3
možnosti
PD

P44e59t83r 26D77r63a18p93a87l

27. 4. 2024 10:59

To sou strasny kydy. Paní by se měla vrátit do dob, kdy byl podle ní "svět ještě v pořádku". Jenze to by asi nemohla být právnicka, senátorka, ministryne, asi by neměla ani volební právo. Rozvod by byl stigma pred celou vesnici a nemanželské děcko jakbysmet

9 9
možnosti
AL

Super článek, do kamene tesat! Terezce Vlčkové nařídit, aby si jej každý večer povinně četla!

9 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 28,33
  • Průměrná čtenost 2226x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik