Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tromi

11. 2. 2009 12:01
onen moravský cyp je z hebrejštiny?

;-)

0 0
možnosti
H

Hugo.z.Lipek

11. 2. 2009 11:56
nevím,

p.Daníček,jestli je tak super vymýtit náboženství ze škol.Kam to dovedlo postkomunistické státy snad víte.Zlodějna,podvody,korupce a to vše,pokud vím,zákon zakazuje.Češi,a nejenom oni o Písmu vědí kulové a proto podle toho tady ta morálka vypadá,volný sex,AIDS,manželství až příp.po dětech nebo ani to ne.A děti podle toho rostou.O tom by se dalo diskutovat,ale už předem předpokládám Váš nesouhlas,protože Vy jste podle blogu ateista.

Přeji IZR jen shalom.V

0 0
možnosti
OM

Zamete

11. 2. 2009 16:01
Re: nevím,

A které by se mělo vyučovat? Římskokatolické? Protestantské? Pravoslavné? Judaismus? Islám? Hinduismus? Budhismus? Šintó? Myslím, že jsem na další zapomněl, ale od každěho by se v Čechách dali najít věřící. Nikomu nikdo nebrání praktikovat svou víru a vést své děti podle ní. Děti mohou chodit do svatostánků a mnoho církví pořádá i semináře. To jaká je morálka je úpadek hodnot rodiny a její výchovné činnosti, nikoli absence náboženské výchovy.

0 0
možnosti
VD

vdanicek

11. 2. 2009 5:35
Vysvetleni volebnich daru

Pokud by politik vzal dary osobne uz by si neskrtl. Je povinnost ohlasit kazdy dar a strana nesmi vzit pre volbama vice nez asi 10 mil sekelu. Pokud vezme vice, nesmi prebytek pouzit a vse se musi ohlasit. To Deri prusil. Jako predseda stranu Sas byl odsouzen na dva roky.:-)

0 0
možnosti
BB

baggerfuhrer

11. 2. 2009 1:03
?

"Zanedlouho končí, Arie Derimu období, kdy nesměl kandidovat kvůli

odsouzení na dva roky odnětí svobody, za to že vzal volební dary a

neohlásil je." Tomu my v Cesku moc nerozumime, u nas nebyva vyjimkou, kdyz ten, co to myslel s cechama uprimne, si zazracnym zpusobem pujci par desitek milionu, ktere investuje do akcii, ktere potom proda se ziskem par desitek milionu (vse samozrejme "legalne a transparentne" a samozrejme naprosto uprimne) tak zazracnym zpusobem, ze by Soros valil oci. Ale zas si rikam, lekce pro hlupaky. "Myslim to uprimne" pry poprve pouzil Hitler na predvolebnim letaku NSDAP a nemce to stalo pres deset milionu mrtvych a hanbu na ctyri generace. V porovnani s tim je pro nas ta lekce jeste celkem "levna". Jen se obavam, ze tim padem neprilis ucinna.;-D

0 0
možnosti