Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kochi1

19. 3. 2011 20:12
jenze to neni jen o superstar

to je o programu v komercnich televizich vseobecne. Naprosto bezmyslenkovity reality show, tlusty osklivy lidi, ktery chtej zkraslit, nebo lidi co se chtej zviditelnit varenim. Sleduje to jen clovek s nizsim IQ a neschopnosti se zamyslet.....Jeste ze nemam televizi.

0 0
možnosti
P

pablo_arospede

19. 3. 2011 10:54
trapnost

No, musel jsem se minule stydět, když jsem byl chvíli na návštěvě u rodičů a oni to zrovna sledovali. Trochu jsem se styděl za ně, že sledují takovou trapnost... Přitom jinak sledují inteligentní pořady jako Vraždy v Midsomeru, nebo Hercula Poirota. Tak doufám, že to bylo zapnuté jen omylem... I za tu chvilku, co jsem viděl, jsem si o té soutěži ale udělal obrázek - ty holky kvičí všecky stejně, jedna jako druhá. Takový ten odporný diskozpěv princezniček, co můžeme denně slyšet v rádiu... Rv Jediný, kdo mě v té soutěži opravdu pobavil, tak byl ten fantasy recesista, Barbar Mamut, nebo tak nějak. Z toho jsem dostával úplně záchvaty smíchu, hlavně když nazval Haberu "holobrádkem, co sotva dosáhl plnoletosti a kterýmu mlíko teče po bradě". ;-D

0 0
možnosti

ould

20. 3. 2011 11:57
Re: trapnost

"Přitom jinak sledují inteligentní pořady jako Vraždy v Midsomeru, nebo Hercula Poirota."8-o

Ty budeš asi taky dobrý "čípek";-D

0 0
možnosti
HP

DollyBastard

19. 3. 2011 0:24
Kdo sleduje superstar?

Lidi, kteri nemaji nazor na muziku, kteri nevedi, co se jim libi nebo co se jim ma libit a tak poslusne prebiraji to, co jim serviruje popmusic prumysl.

Cela show je saskarna, ktera nove hvezdy nerodi, jejim ucelem je jen zatahnout do sveho byznisu vice divaku(=potencialnich kupujicich).

Cely koncept je postaveny na hlavu a kdyz vidim, ze i Americka verze je kondenzovana bida, trapnost a pokrytectvi, tak se divim, ze clovek s mozkem v hlave muze neco takoveho jeste brat vazne.

0 0
možnosti
-

-cis-

21. 3. 2011 9:37
Re: Kdo sleduje superstar?

Brát Superstar vážně, zajímavé, to chce mozek v hlavě!

0 0
možnosti
IK

kronis

18. 3. 2011 23:40
je to fakt

Je fakt, že už by to chtělo od těch talentfabrik trochu přestávku. to co loni vyprodukovala Nova nějaký ten Talent, či co to bylo, to už opravdy hraničilo se slušností a mě osobně to přišlo jako vrchol trapnosti...

přiznám se, že letošní superstar jsem zapla jen jako kulisu při učení, ale teď se na ni dívám. Ale pouze z toho důvodu, že je v ní můj velice blízký kamarád a tak mu fandím a ráda porozuju jeho vystoupení, protože už jsme se opravdu dlouho neviděli, ale mám na něj velice příjemné vzpomínky. To je jediný důvod mého zájmu. nebýt tam on, tak už to taky směle ignoruji :)

0 0
možnosti
P

pablo_arospede

19. 3. 2011 10:59
Re: je to fakt

Ta Talentmania, nebo jak se to jmenovalo, to ve mně vyvolávalo úplnou zlost. Ne, že bych si dělal iluzi o inteligenci českého národa, ale taková demence se hned tak nevidí... Ale asi to mělo celkem úspěch, protože z hlavního vysílacího času to nestáhli. Rv Trochu jsem si o českém lidu opravil mínění, když stáhli pro nezájem diváků do jiného času Šeherezádu a Prima Šéfku a Čápi s mákem, kam zvali pornoherce a silikonové rádobykrásky jako hosty... Ale opravdu jenom trochu. ;-)

0 0
možnosti
M

MS-fanousek

17. 3. 2011 23:46
:-)

Taky sem si všimnul, že už zase něco takového na Nově běží. No spíš omylem, když mi přítelkyně nachystala večeři v obýváku. No musím se přiznat, že když vidím nebo slyším Mareše, tak přepínámj kanál.

Chci se jen zeptat, proč tam ten porotce sedí v kapuci?

0 0
možnosti
M

multIX

20. 3. 2011 12:58
Re: :-)

Imič;-D,říká se tomu imič!

0 0
možnosti
DM

Aretta

17. 3. 2011 16:16
Já.

A co má být? ;-)

0 0
možnosti
J

jerrys22

17. 3. 2011 16:52
Re: Já.

R^

Já taky. A baví mě to a vůbec se za to nestydím...;-D

0 0
možnosti
K

kikinka

17. 3. 2011 14:39
Promiň, nic ve zlém,

ale co tě v tvém věku vede k tomu, že sleduješ televizi?

0 0
možnosti
MTS

Ma Te S

17. 3. 2011 18:28
Re: Promiň, nic ve zlém,

a co má asi člověk dlouhé večery dělat?

0 0
možnosti
PV

weitinger

17. 3. 2011 8:17
***

A ještě jedna menší poznámka na okraj. Hráli jsme s dětmi na benefiční akci v Třebíči, vystupoval zde i několikrát zmiňovaný Issa. Absolutně jsem nevěřil, že tohle endividium někdo pustí na pódium. Ten člověk neumí nic. O zpěvu samozřejmě nemluvím, ten šel z playbeku, tam toho moc nepokazil. Ale on neměl shola nic, co by potřebovala i malá regionální hvězda. Postesk:

Co krásných mladých talentovaných zpěváků a zpěvaček nemá takovou možnost vystupovat a hrát - holt mediální hvězda musí mít jiné parametry.

0 0
možnosti
LD

cokoo

21. 3. 2011 18:09
Re: ***

S tou mediální hvězdou jste se trefil. Ono spousta lidí nadává na Novu, superstar a na bulvár, ale zároveň platí, kdo tam není jakoby nebyl.

U zpěvu, herectví a modelingu platí nemáš-li vybudované jméno, lidi tě neznají a tudíž neexistuješ. Co na tom, že k vybudování jména stačí novácká superstar, či jiná soutěž typu Vyvolení? Prostě na neznámé tváře lidi nechodí, pořadatelé z nich nemají zisky a těm neznámým je na houby, že jsou lepší než celý současný šoubyznys. Příležitost nedostanou a je vymalováno.

0 0
možnosti
PV

weitinger

17. 3. 2011 8:07
Superstar?

Problematiku jsem shrnul v jednom článku již před léty, myslím, že se mnohé naplnilo:

http://weitinger.blog.cz/0804/potrebuje-cesko-neustale-hledat-superstar

0 0
možnosti
DZ

Zuchnicky

16. 3. 2011 23:43
Kdo dnes sleduje TV

...zas jeden příspěvek na blogu celkem o hov.. :-P Který normální člověk by se dnes díval na televizi?? Ani ji doma nemáme a nijak nám nechybí... Jediné s čím se s autorem ztotožňuji, že Aneta umí docela hezky zpívat..., ale to asi v tomhle blogu ani nezaznělo... ;-D

0 0
možnosti
P

petrpetrpetrpetr

17. 3. 2011 8:20
Re: Kdo dnes sleduje TV

Hustý, ty nemáš televizi. Ty jsi borec!!! Možná že to nevíš, ale jsi uplně stejnej jako ti co na Superstar koukají. Jen ty si takovej ten lepší co se nezahazuje s tím co mu není rovno. Jenže ty jsi jen ten druhej extrém. Jeden kouká na všechno co je populární a ten druhej jenom plive na všechno co je populární.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3329x
Jsem student fakult sociálních a sportovních studií Masarykovy univerzity v Brně. Taky se občas vyblbnu nějakou tou sportovní aktivitou.

Seznam rubrik