Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J81o82s38e76f 83P42o29t57r

28. 1. 2015 0:49

Pane Rak,

pusťte sem mezi vás nějakého skutečného vědce, nebo třeba jen logicky myslícího. S tím se pak budu bavit, protože vy nejste schopni pochopit jiné názory, jako všichni hluboce věřící okamžitě agresivně útočíte a pokud nemáte argumenty, tak docela sprostě urážíte. Prostě na to nemáte, se mnou diskutovat.

To se týká i pana Švadlenky, který si plete genetickou variabilitu s náhodnými genetickými mutacemi.

0 0
možnosti
JR

J85i95ř21í 23R26a67k

28. 1. 2015 4:11

"pusťte sem mezi vás nějakého skutečného vědce" - tak např. tenhle pán vám vysvětloval http://www.img.cas.cz/vyzkum/petr-svoboda/ že píšete naprosté bludy a nesmysly.

"pokud nemáte argumenty, tak docela sprostě urážíte" - to jediný vy nemáte argumenty což je každému logicky myslícímu člověku jasné. 

" Prostě na to nemáte, se mnou diskutovat" - ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

"To se týká i pana Švadlenky, který si plete genetickou variabilitu s náhodnými genetickými mutacemi" - pan švadlenka si nic neplete. je to tak jak jsem psal na začátku jste hloupý nevzdělaný a nevzdělatelný.

0 0
možnosti
DT

Sorry, ale argumentů vám tu bylo předloženo hafo, vy jste ani jediný nevyvrátil a oháníte se neustále nějakou vámi nepochopenou informací, vytrženou z kontextu, z nějakého pořadu o práci vědců, kteří vaši hypotézu vyvrátili. 

Lidstvo nemá genetickou variabilitu proto, že se prosadila jedna "rasa", která se umí množit rychleji a lépe se přizpůsobuje. Například - neandrtálec: vyhynul, ale části jejich DNA máme ve vlastním genofondu. Ony ty jiné lidské rasy tu byly, dnes obýváme planetu my, kteří máme díky mísení část jejich DNA také.

0 0
možnosti

Pane Potre, proč vám nestačím já? Jsem molekulární genetik a troufnu si říct, že toho o genetice vím mnohonásobně více než vy. Věřte mi, že to, co předvádíte, určitě není logické myšlení, máte příspěvky dogmatika, který před zjevnou skutečností strká hlavu do písku. Vaše znalosti jsou jakási karikatura toho, co vás kdysi učili ve škole, nic víc o tom nevíte a poučit se nenecháte. Namísto toho agresivně útočíte na jakýkoli argument, který nezapadá do vašeho světonázoru, a ze seriózních vědců děláte účastníky jakéhosi globálního spiknutí za účelem zatajit pravdu o Bohu.

0 0
možnosti