Pro přispění do diskuse se prosím přihlaste.

Přihlásit se

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Foto

Pamatuju si poučku, že bez soli kynuté není dobré. I když je to ta špetka do koláčů. Ale o příčině jsem nějak nepřemýšlela.

DT

Jako vždycky za to může... chemie. Mějte krásný den, Kláro, ať se hezky daří.

Foto

Moc zajímavý článek. Peču už rok jednou týdně svůj kváskový chleba a co vám budu povídat...nebe v hubě to je

JM

J63a94n 36M89a31r74e23k

23. 6. 2025 23:54

Paní Zuzano, já už to nebe v hubě dělám 50 let...je to balada..správný žitný chlebíček, když je čerstvej tak namazat sádlem a snít...

DT

Doslova nad zlato, protože zlato těstu nepomůže. Krásný den do Norimberku, ať se hezky vydaří, Horste.

Foto

Sůl se přidává i do sladkých těst. Třeba na koláče nebo koblihy....

Fajn článek.

DT

Právě z toho důvodu, že dělá těstu dobře. Patřím k těm, kdo dávají míň, ale není to ono. A když se zapomene dát, tak je to tristní.

Krásný den, ať se vám daří, Martine.

DT

Děkuju, jsem ráda, že se líbilo. Mějte krásný den, Milane, ať se daří.

  • Počet článků 1097
  • Celková karma 18,49
  • Průměrná čtenost 1258x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům. 
Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.