- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zachránila jste naší rodinu, takto "načatá" jablíčka se celé roky u nás používají jako tzv. štrůdláky do závinů. Jsme naživu, takže potvrzujeme všechno, co jste napsala. A navíc jste mě na stará kolena uklidnila. Poslední dobou se toho o plísních ví čím dál tím víc, a nic pěkného - nikdy. Zdravím.
Ale no tak. Vzpomeňte si např. na penicilin, nebo plísňový sýr (např. Niva) a hned vám budou plesnivá jablíčka (o chlebu pokrytém tečičkami nemluvě) lépe chutnat...
Ohryzek, semínka a slupka jsou prý nejzdravější, tak ať nám, Dano, zdraví slouží!
Děkuju vám všem také! Ať se daří. A krásný den.
Jedlé je téměř vše, ...stačí jen zavřít oči a nenasávat vzduch nosem.
Hodně věcí je jedlých jen jednou. Děkuju za návštěvu, mějte hezký večer, Davide.
A z toho plyne poučení:
Jablko Evou podané vždy rozkroj!-)
Člověk neví dne ani hodiny. Krásný večer a díky za návštěvu, Michale.
Těm zbytkům kalichu se někde zkráceně říká "bubák".
Tu otázku jsem si také klad. Díky za odpověď.
Já díky za milou návštěvu - a krásný večer, Vlastimile.
No jo, krájím je na půlky. Obvykle. Ani nevím proč. Tak teď už vím, kvůli plísni v jadřinci :-)
Já je krájím na čtvrťky, aby se mi dobře vykrajoval jadřinec, který odstraňuji vždy.
Už jste nás informovala, že živé organismy vývoj vybavil schopností odolávat radioaktivitě. Nevěřím, že by v lidském těle nebyly systémy, schopné si poradit s plísněmi.