Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dodneška nevím proč, ale víc mě bavilo ho pozorovat, jak poskakuje, než jíst. :)))) Krásný den Dani a díky za vysvětlení. R^

0 0
možnosti
DT

Jsem ráda, že pobavilo a líbilo se. :-)Vám také krásný den, Dani, ať se vám daří. :-)R^

0 0
možnosti
MS

R^ Vždy se stane, že pár zrnek neexpanduje. Může to být tím, že slupka není hermeticky těsná a pára unikne postupně?

1 0
možnosti
DT

R^ Může být, že jsou vyschlá. Asi to bude tak, jak píšete, že je porušená slupka a tak se ta voda dostane ven. Je na to také potřeba určitý druh kukuřice, která má tu správnou pevnost slupky a správné množství uvnitř navázané vody. Nevyloučila bych ani možnost, že nejsou všechna zrnka optimální v těchhle dvou parametrech (už od přírody).

Krásný den, Michale, ať se vám vydaří. :-)

1 0
možnosti
Foto

Díky za další rozšíření obzorů.R^

1 0
možnosti
DT

Ráda, přeju krásný den, Kláro, mějte se moc hezky. :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Dano, otvíráš nám oči, já děkuji!!R^:-)

0 0
možnosti
DT

Já děkuju za milou návštěvu a přeju krásný den, Horste. :-)R^

0 0
možnosti