- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No po fialových framborách se snad budu muset podívat...to mne nějak zcela obešlo :-)
Ještěže u nás tyto brambory nejsou běžně k dostání, protože takový fialový fujtajbl bych asi nepozřel (a to mám kachní žaludek).
Takže, kdybych je, čistě teoreticky, dala vařit do okyselené vody, vyjde červená? Upřímně, na talíř mi takové hrátky přijdou exotické a myslím, že by to nikdo nejedl.
Ano. Ale kdo by jedl kyselé brambory? Tedy Němci z toho dělají "bramborový salát" (FUJ!!! S cibulí a octem), to je fakt. Ale podle mě to patří do kolonky ocukrované bramboráky.
Krásný večer, Kláro, ať se mají vaše zvířátka i vy hezky.
Tolik písmenek a přitom taková zbytečnost.
A když si vzpomenu na esej o citronech a rybách tak se ještě teď směji.
To jsem ráda, že vás moje blogy pobavily. A kde že můžu shlédnout vaši tvorbu? Abych se něco přiučila.
Přeju krásný podvečer, Alexi.
To je skoro takový velikonoční článek, Danko
Barevné jídlo, to je moje. Mějte krásný den, Honzo, ať se vám daří.
Milá Dano, s tím mají barvoslepí velký problém. Horší je, mít fialové oko. Pokud možno příjemný den!
Fialové oko je hned, člověk přehlídne pouliční lampu... (ten reklamní šot s Till Schweigerem ... "Holka, dívej se kolem sebe, jak je tu krásně, furt koukáš do telefonu")
Přeju nádherný den, Horste.
Fialové brambory vůbec neznám. My se orientujeme spíš na rýži, je to s ní snazší, prodává se již loupaná. Ale beru to jako výzvu, zelenou vodu po vaření prostě vidět musím.
Drobne fialove se slabe oriskovou chuti vrele doporucuji. O zelene vode nevim, ale priste nakouknu.
Dejte prosím dost vody, aby tam bylo dost základu na obarvení. Jinak to prý zůstane fialové. Musím se přiznat, že je v obchodě vídávám, ale nikdy jsem je nezkoušela - dám na vás a příště je zařadím. Krásný zbytek dne, Waldo, mějte se moc hezky.