- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pro zapojení do diskuse musíte mít oprávnění diskutovat.
Zajímavé, těším se na modrou - duběnkový inkoust - nebyla to tmavá modrá? Anebo indigo, ale tam si nejsem jistá tak úplně, jestli nebylo ještě nějak chemicky dobarvované. Každopádně díky Dani - a zdravím.
Ta duběnka myslím není úplně zdravá, takže do jídla radši ne. Ale existuje jedna potravina, která mám jídlo obarví na modro, když je studené - a na fialovo, když se ohřeje. Kdysi jsem to hodně vařila a bylo to moje parádní číslo pro hosty.
Krásný den, Dani, ať se hezky daří.
Děkuju. Mějte krásný den, Veroniko.
Tak to není zas taková divočina. A přírodní modrá bude spíš oříšek, moc stálých přírodních barviček mě nenapadá.
Přesně.
Ona taky modrá barva v jídle není moc žádaná. Někde jsem četla, že modré jídlo nám připadá jedovaté, protože se vlastně v přírodě moc modrého jídla nevyskytuje. Modrá zmrzlina nám připadá umělá a modrá krupičná kaše asi nebude u dětí moc oblíbená.
Krásný večer, ať se hezky vydaří, Kláro.
Dano, děkuji a přeji hezký den!
Já děkuju za milou návštěvu, krásný den, Horste, ať se daří.