Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímavé. R^ Já jsem sice nevyrobil na zahradě duhu, ale hraje mi to tam všemi barvami. Navěsil jsem na třešeň použité CDéčka (doufám, že tím odstraším špačky, kteří mi loni sežrali všechny třešně do jedné) a ty, jak se při mírném větru otáčejí, vrhají kolem sebe odlesky v sytých barvách, až oči přecházejí. Zřejmě je to způsobeno lomem světla v průhledné vrstvě CD po jeho odrazu z lesklé zapisovací vrstvy. :-)

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Tak to jste mě moc nepotěšil. :-)

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

:-) Na jablka pak přijdou divočáci... :-) Můj návrh, že do jablka zabuduju něco málo třaskaviny, se nesetkal u rodiny s nadšením. Prý chudáci divočáci.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

R^ Taky jsem říkala, že ten gulášek s jablíčky by byl už hotový a naprocovaný včetně jablíček, ale odpověděli mi, že ať mě ani nenapadne to googlit, že stát nevidí rád, když se v něčí zahradě zahrabávají nášlapné miny, byť by to byla zahrada tchyně. :-)

1 0
možnosti

P17a88v31e79l 98V53é79b58r

25. 5. 2018 15:29

Kdysi jsem zkoušel na ty potvory chemický ohradník. Naprosto zbytečné. Chvíli to zabíralo, ale po krátkém čase mně ty bestie výsměšně chrochtaly do obličeje (naštěstí obrazně řečeno).

Pomohl až tchán, z jehož pomocí jsme postavili plot, což není nic překvapujícího, co ale bylo neobvyklé a novátorské, tak to byly větve, klacky a podobné věci naházené zvenku k plotu. Kupodivu tohle nikdy divočáci nepřekonali.

1 0
možnosti

Je možné, že mají k hromadě větví nějakou averzi. Nebo se jim to nevyplatilo a radši šli k sousedům. R^

Větví nemaje, musím jim ty jablíčka příště otrávit. Udělám z divočáků Sněhurky, tak jako oni udělali z trávníku cvičné pole Bundeswehru.

1 0
možnosti

P79a46v42e45l 36V25é24b74r

25. 5. 2018 18:53

Než jsem je definitivně zatlačil, tak mně udělali z trávníku ... jak kdyby tam ryla prasata.

1 0
možnosti