Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Antistresové kuličky

Tedy přesně -  antistresové chlupaté kuličky, o kterých chci psát. Jsou dva typy a různé váhové kategorie.  Fungují úplně skvěle, neznám nic lepšího.  A že ji ještě nemáte doma -  no já myslím, že ano jenom se pořádně rozhlédněte.
Oki

Fungují ještě, než úplně procitnete. Hypnotizují vás, funí vám do obličeje, čímž zjišťují, jestli žijete. Některé se nacpou až na tvář, kterou celou namasírují, že člověk se vzbudit prostě musí. Když to nefunguje, dělají vám masáž celého těla. U robustnějších kuliček to může být problém a někdy jde i o zdraví. Takže je líp se probrat ze spánku, čím dřív tím líp. Ale zase ten pocit, že nevstáváte sami a ještě se někdo raduje, že jste živí -  to je potom  den hezčí. Druhá varianta je trošku něžnější a budí vás absolutně jemnou masáží, když se po vás lehounce prochází, cpe vám huňátý ocásek pod nos, jako bonus vibruje.

Chcete se pomalu probudit a věnovat se sobě? Tak to nehrozí.  Divočejší forma antistresové kuličky vás nutí docela rychle vyjít ven. Že nejste umytí, učesaní a sami potřebujete na toaletu, je moc nezajímá. Proto zrychlíte pohyb,  což jim vyhovuje. Tím pádem se rychleji prokrví všechny orgány tak, že jste konečně probuzeni. Krásný začátek dne -  co na tom, že je víkend a vy jste chtěli ještě spát. Po dlouhém spánku by vás mohla bolet hlava a vaše kulička se už o to postará, aby tomu tak nebylo.   Druhá,  jemnější varianta kuličky,  vás tolik nehoní jenom s vibracemi a lehkým otíráním o nohy upozorňuje, že je třeba dobít baterie.  Popohání vás k prázdné misce ne vaší, ale její. Uklidňující pohled na papající kuličku stojí za to, co na tom, že vám kručí v břiše a potřebujete sprchu.

Po takovém krásném uvolňujícím ránu jdete do práce sice hladoví, ale zato krásně odreagovaní. Tak,  jak sa u nás na Valašku praví,  ,,s plným břuchem by sa blbě dělalo“. Nakonec nasnídat se můžete v klidu až v práci. A má to výhodu, protože většina kuliček je hodně žravá, vaší snídani by loudila tak dlouho,  až by vám stejně nic nezbylo. To samé doporučuji s obědem.

Z práce jdete unavení, ale natěšení, že tam doma někdo čeká. Někdo,  kdo vám nikdy nic nevyčítá, přivítá vás s neskutečnou radostí. Snese vám plno svých hraček, nebo se otírá o nohy s vrněním, které je hodně uklidňující. Zapomenete na únavu a stres z práce. Sednete si a obě varianty kuliček vás důkladně pomazlí.  S temperamentními  chlupáčí, musíme ven na procházku, čím je delší,  tím líp pro vás oba. Setkáte se s dalšími šťastnými majiteli, tohoto zázraku, navážete nová přátelství. No nemít tuto kuličku,  seděli byste sami doma, ve stresu z nadcházejícího dne. Otrávení, že v televizi není nic ke koukání. Večer padnete do postele, většinou bez večeře protože loudil vyloudil. Nehrozí žádná nespavost, protože se o vás celý den starala vaše antistresovka, většinou vám v posteli nechá i kousek místa. To je zajímavé,  jak i malinká mrňavá kulička se umí roztáhnout přes celé lůžko. Vibrující zázrak vám vrní do tváře, někdy polechtá vousky. Cítíte se v bezpečí a rychle usínáte, nabíráte sílu na další krásný den.  S kuličkou po svém boku.

Ti,  co zvažují koupi, prosím hodně přemýšlejte, všechny kuličky jsou dokonalé a originální. Ovšem živé, proto nedoporučuji koupi, u nepoctivých výrobců. I když si myslíte, že kuličce pomůžete z bídy a utrpení, tito lidé bez duše a citu vyrobí ihned další. Aniž by brali ohledy na potřeby maminek těchto zlatíček.  Samozřejmě, že tito broučci potřebují stejnou lásku a péči jako ti značkoví, o tom žádná.  Chceme, aby takových míst kde je vyrobili, bylo co nejméně. A toho dosáhneme jenom tak,  že je nebudeme podporovat koupí. Protože se narodily, jenom za účelem obohacení  výrobce.  Na samotné kuličky neberou ohled - tak prosím,  nepodporujte je.  Úplně super řešením je, koupit kuličku v bazaru teda v útulku pro kuličky.

Tady ty kuličky jsou nejvděčnější, proto mají antistresový účinek daleko větší. Máte záruku, že se na vás pověsí a ani na toaletě nebudete sami. Nikdo na světě vás nebude tolik zbožňovat a milovat jako oni a to je to kouzlo. Když je člověk milovaný, zbožňovaný, někdo ho potřebuje, nemůže být ve stresu a když,  tak jen malinko. Většina kuliček umí najít bolavé místečko. Páníčka léčí pomocí svého hřejivého tělíčka. Navíc přitulení takového tvora je příjemné a uklidňující. Udržuje v dobré fyzické kondici. No chtělo by se vám courat po parku, nebo loukách, samotní? Mě teda ne. A kamarádi také občas nemůžou. Zato antistresová kulička může pořád a velmi ráda. A často na procházce vymyslí věci, které se vás pobaví.

Pokud máte potíže, s pohybem,  nevadí.  Jemnější varianta kuličky bude spokojená i doma. Umí vymyslet zábavné hry, při kterých je relaxace zaručena. Uloví doma zbytečný hmyz, sice občas padne za vlast nějaký květináč, ale i tak to stojí za to. Existují i další varianty antistresových kuliček, jejích účinek bývá velmi podobný a jsou méně nároční na péči. A tolik neřeší, když musíte za povinnostmi.

Pokud si myslíte, že jsem nenormální, nebo vám tyto kuličky nic neříkají, prosím nekupujte si je. Trpěli by oni i vy. To je malá nevýhoda -  ne všichni lidé si je můžou pořídit. Nedoporučuju: vzteklounům, bez tolerance a chuti udělat něco pro kuličky. Teda pro lidi, kteří jsou zvyklí jen brát. Lidi, kteří si myslí, že jsou pány planety, nedoporučuju. Také není vhodná pro lidi byť s laskavým srdcem, ale pracovně vytížené. Živá bytost, i když více dává, než bere, potřebuje spoustu lásky, času. Lidé, kteří tyto řádky čtou, už mají svojí antistresovou kuličku.  Už proto,  že jsou mojí přátelé se srdcem na pravém místě. Děkuji za zastavení v mém blogu a už se nezdržuje a běžte si užívat dne s kuličkou.

kesí

 

oKI

 

Autor: Dana Adámková | pátek 16.6.2017 11:03 | karma článku: 22,98 | přečteno: 816x
  • Další články autora

Dana Adámková

Užít si každou chvilku života

Není důležité, kde jste, ale s kým. Nemusím být na exotické dovolené. Stačí vyjít za humna. Hlavně užít čas, se svými nejbližšími. A kdo může být mámě ještě blíže než její děti? Užily jsme si spolu pár krásných dní.

17.9.2019 v 21:09 | Karma: 20,69 | Přečteno: 506x | Diskuse| Fotoblogy

Dana Adámková

Květinou žádnou ženu neurazíš

Můj blog je především pro něžné pohlaví. Takový hodně kytičkový. Všechny rády kytičky dostáváme. V tolika různých druzích si každá vybereme tu svoji. Nikdy nezklamou svojí vůní a barevností. Jsou tak něžné jako my ženy.

20.8.2019 v 17:29 | Karma: 18,97 | Přečteno: 696x | Diskuse| Fotoblogy

Dana Adámková

Výstava panenek

V naší obci se každý rok, pořádá výstava mečíků od naších pěstitelů. V záplavě nádherných rostlin, bylo těžké, označit tu nejkrásnější. Mě zaujala výstava panenek. Celá výstava byla moc hezky aranžovaná a organizovaná.

19.8.2019 v 13:34 | Karma: 21,09 | Přečteno: 624x | Diskuse| Fotoblogy

Dana Adámková

Zatoulaná Megi

Kočky jsou zvláštní bytosti. Určitě patří k tajemnu a čarodějnictví. Tváří se, že jsou nezávislé, a my lide, jsme jenom jejich mazlitelé a živitelé.

18.8.2019 v 13:34 | Karma: 22,30 | Přečteno: 446x | Diskuse| Ostatní

Dana Adámková

Lesní bar

Ráda bych vám ukázala pár mých fotek z procházky. Byla to zvláštní turistika. S pár kolegy a přáteli. Taková ta hurá akce. Krásný pohodový den v přírodě. V mém milovaném Valašsku. Vlastně malinký kousíček z obce Hošťálková.

13.8.2019 v 16:19 | Karma: 27,23 | Přečteno: 1202x | Diskuse| Fotoblogy
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Taxikáři říkal, že postřílí několik lidí. Policie u duševně nemocného našla pušky

2. května 2024

Psychiatrický pacient si na internetu koupil tři funkční historické brokovnice a tvrdil, že je...

Odbrzděná dodávka se zmrzlinou vjela do davu dětí, několik je vážně zraněných

2. května 2024  15:55

Na západě Kyrgyzstánu najela během kulturní akce do davu desítek dětí ve věku od 9 do 16 let...

Poslanci mohou jednat i přes noc, ANO a SPD odmítají výpověď bez důvodu

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  15:53

Přímý přenos Poslanci mají začít projednávat úpravu zákoníku práce. Stínový ministr práce a sociálních věcí Aleš...

Bez krytí celníky by Březinova skupina nefungovala, řekl žalobce v závěrečné řeči

2. května 2024  12:49,  aktualizováno  15:38

Soudní projednávání vynášení informací z Celní správy členům tak zvané lihové mafie se dnes dostalo...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 125
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 584x
Nikdy mě nenapadlo, jak bude těžké, o sobě něco napsat. Líp mi jde psát o zvířatech, zážitky s nimi. Ať už veselé nebo smutné. Určitě by byl život, bez  zvířat chudší. Aspoň ten můj. Psaní je můj oddych, funguje moc dobře. Stejně jako fotografování. 

Seznam rubrik