Taxi Fair-play? Lebkouni opět útočí!

Tentokrát však lebkouni kupodivu nezůstali bez povšimnutí policie. Snahy taxikářské AAAMafie vystrnadit konkurenci z pražského letiště završeny plošnou kontrolou letištních pasatů (belinďáků).

Toto je špatné místo na to vzít si taxíkakoláž

Podivné snahy bývalého agenta StB Kvasničky a jeho taxislužby vystrnadit konkurenci z ruzyňského letiště všemi pstředky, naposled pomocí soukromé bezpečnostní agentury zaměstnávající lebkouny (pro fanoušky tématu, kterým se omlouvám, rozumějte dvoumetrové holohlavé svalovce řízené údajně dagestánskou mafií) nabraly nový směr.

Po jejich návštěvě letištního stanoviště taxislužby letištních passatů (belinďáků, nazývaných takto dle reklamy, kterou byly passaty polepeny před jejich zežloutnutím), kde zaparkovaly své černé limuzíny, navštvila toto stanoviště také policie a kontrolovala všechny přítomné.

Je veřejným tajemstvím, že i tito taxikáři odvádí nemalé peníze na "ochranku" lebkounů, která má za úkol jediné - bránit v podnikání všem konkurenčním taxikářům, kteří zastavují mimo stanoviště. To by mohlo znamenat, že se dopouštějí organizované hospodářské kriminality, tedy zločinného spolčení. Tyto mafiánské praktiky ani jiné hodnocení nezasluhují. Ještě tak kdyby naše slavná policie krom vyslechnutí a odložení případu udělala něco více - například případ vyřešila a označila viníky.

Ukazuje to, co jsou žluťáci a celý ten jejich spolek včetně samotného pana ředitele zač. Takže až pojedete z letiště žlutým taxíkem, nebojte se, lebkouni bdí nad tím, abyste jeli právě jen tím žlutým taxíkem a nad lebkouny bdí, resp. (a rád bych se pletl) dle mého názoru spí, policie ČR, takže bezpečnější vaše jízda opravdu už ani být nemůže.

Jen si nejsem jist, zda do centra nepojedete např. po okruhu o dost delší cestou, aby si páni taxíkáři vůbec vydělali na sebe, splátky leasingu, nekřesťansky vysoké poplatky za štafl na letšti, žlutou vysílačku a nově též na lebkouny zabezpečující bezpečné bezpečí.

Další moje většinou zcela politicky nekorektní články naleznete zde: http://dalibormusil.blog.idnes.cz/

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dalibor Musil | pátek 29.4.2011 10:47 | karma článku: 14,24 | přečteno: 1414x