Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kakarel

19. 1. 2008 10:06
náhled

p.Musile, nám Všem může být srdečně jedno kdo nám co hodí na hlavu. Tady platí zákon prevence! Takže Ty Vaše článečky jsou na dvě věci. Barry Goldwater, nepřeraž se až poletíš ze schodů pro knihu a namaž se celý nějakým gelem, ať nedrhneš;-D

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

17. 1. 2008 12:30
Díky

Pro mne naprosto perfektní úvaha. Knihu si letím koupit. Trochu nechápu, jak může někdo považovat tento text za reklamu. To by potom nikdo nemohl odkazovat na zdroje, z kterých čerpá. A co recenze knihy, divadelní hry atd?

Neustále mě facinuje, jak lidé, kteří statečně protestují proti USA,  využívají svobodu, kterou získali díky pěnězům amerických daňových poplatníků, amerických vojáků, umírajících v Koreji, Vietnamu a v dalších zemích při zastavování šíření komunizmu. Neuvědomují si, že bez USA by v této zemi nikdy nepřestaly být ruské rakety s atomovými hlavicemi a hlavně ruští vojáci. I když, možná, že si to uvědomují, ale raději by ty ruské.

0 0
možnosti

Dalibor Musil

17. 1. 2008 23:00
Re: Díky

Taky díky za podporu.. Tento článek jsem bral napůl jako recenzi, protože se mi ta kniha líbí, napůl jako zamyšlení o radaru, protože myšlenky v této knize obsažené jsou dnes až neskutečně aktuální.

Nejvíc mne doráží předmluva od Petra Vančury, která končí slovy: "Reagan si tehdy neuvědomoval, že Rusové se s porážkou nesmíří, jen přeskupí síly a mocenské uspořádání a znovu půjdou za svým cílem" ... a to je přesně to co píšu i já... Ruští generálové se chvástají... ale ve skutečnosti na sebe prozrazují něco velmi ale opravdu velmi nepěkného.

0 0
možnosti

Glock

17. 1. 2008 11:46
Děkuji

Karma R^

P.S. Jen doporučuji přečíst si Kodex bloggera - pasáž o reklamě na blogu.

0 0
možnosti

Dalibor Musil

17. 1. 2008 13:01
Není zač

jelikož z knihy nemám osobně vůbec žádný profit krom profitu morálního, není možné aplikovat kodex bloggera jakýmkoliv způsobem.

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

17. 1. 2008 8:57
kdo to plati?

Stejne tak bych mohl spekulovat, kdo plati tento vas clanek. To by (ne)bylo asi tak stejne podporeno dukazy.. Pokud se chcete poustet do konspiracnich teorii tak tu muzeme rovnou resit Iluminaty a to ze ti udajne vytvorili jak komunismus tak kapitalismus,aby nas mohli drzet v zajeti techto dvou protikladu jako by snad ani neexistovala jina moznost.

0 0
možnosti

Dalibor Musil

17. 1. 2008 9:01
Re: kdo to plati?

Platím si ho sám a ze svého.. narozdíl od rezjira, který prolézá všechny diskuse snad dnem i nocí.. :c)

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

17. 1. 2008 8:50
"postavit se po bok komunistu"

bajecne jak je tu stale snaha hrat na strunu dialektiky.

0 0
možnosti
RR

rezjir

17. 1. 2008 8:41
Zkuste si odpovědět tři jednoduché otázky

Snad se mnou budete souhlasit, že je třeba, aby americký radar v Česku mohl být úmístěn v  souladu s českou ústavou a mezinárodním právem, jinak můžeme být označeni za agresory se všemi důsleky, které to pro nás může znamenat.

1) Podle kterého článku ústavy budete postupovat při schvalování radaru v Parlamentu, když ústavá zná jedině možnost úmístění obranného zařízení, vlastněného mezinárodní organizací?

2) Jak chcete schválit radar, když členské státy NATO přijaly počátkem 90.let závazek, že nebudou své ozbrojené síly úmísťovat východně od Německa,

3) Jak chcete schválit radar, když Prohlášení ministrů zahraničních věcí budoucích stálých členů Rady bezpečnosti OSN v r. 1943 v Moskvě, zřejmě z podnětu právě USA zavázalo své signatáře k tomu, že nesmí bez vzájemné dohody umístit své ozbrojené síly mimo hranice svého státu?

V podstatě americký radar v Česku lze umístit jen tehdy, bude-li to schváleno Radou bezpečnosti OSN a bude-li následně změněna česká ústava.

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1911x
polokonzerva, aneb polokonzervativně o všem možném a někdy bohužel i zcela nemožném