Kupte si srdíčko! Ale kdepak...

Kupte si srdíčko, oslovily mne mladičké dívčiny u stanice metra. Ano jistě, vždyť je přeci srdíčkový den, Dejte přeci život dětěm. Ano... a pomozte HOMOSEXUÁLŮM dodávám já. Připadá Vám to neuvěřitelné? Také jsem dloho nemohl uvěřit svým očím.

Jak se může každý přesvědčit na vlastní kukadla, z webových stránek zivotdetem.cz, pořadatele sbírky, vede sponsorský odkaz na soutěž -krásy- homosexuálů GayMan.

Dle vyjádření paní Křepelkové jde sice jen o to, že tato skupina nabídla finanční dar, i když podle jejího vyjádření se nejedná o žádné svinsky velké prachy. Pak ovšem nechápu, proč se logo akce vyskytuje nikoliv mezi hlavními dárci, ale v probíhajících akcích. Z toho mi plyne, že tato neziskovka nejen že přijala dar, ale stává se spolupořadatelem akce.

Proč bych si na to měl od milých studentek kupovat srdíčko, když s takovou akcí morálně nesouhlasím? Nevím. A také nevím, proč by to měl udělat kdokoliv další s podobným názorem. A to i přesto že tuto neziskovku jsem v minulosti podpořil vždy - a nebyly to jen třicetikoruny.

Je jasné, že homosexuálům a jejich nátlakovým skupinám jde o jedinou věc: ADOPCE. Jde o to ukázat, že i oni jsou k dětem milí, že je tedy možné, aby tyto děti adoptovaly. Přitom při schvalování registrovaného partnerství se svatosvatě dušovali, že o to jim nejde a že o to usilovat nebudou. Inu, již tehdy jsem si o tom myslel svoje, nyní je jasně vidět, kdo lhal (jako už mnohokrát) a kdo měl pravdu. Bohužel jako všecko z tohoto tábora je i toto pouze taková póza.

Ve velkém stylu a v luxusu uspořádají soutěž -krásy-, sezvou elity, dají určitý malý obolus (drobek ve srovnání s možnostmí) na veliký šek, přiťuknutí šampaňským, foto - a voalá: podívejte jak máme rádi děti. Celá tato kulturní válka postupuje metodami sociálního inženýrství po malých krůčcích již řadu let. Až dosáhnou rovnosti homosexuálové (gayové a lesby), začnou se o totéž snažit i další - bisexuálové a transsexuálové, neboť ne nadarmo se tomu teď začíná říkat LGBT, případně GLBT a pak možná přibudou i další písmenka pro frotéry, pedofily, zoofily, nekrofily a další fily, pouze se bude muset vymyslet přiléhavý eufemismus, aby se tomu neříkalo fílie, ale vybere se nějaké zcela nové neokoukané a -radost- vyjadřující slovo, třeba Kvír (Queer) nebo cokoliv dalšího.

Co říci na závěr? Filantropii provozuji zcela záměrně, nikoliv nahodile a budu si bohužel muset najít jinou cestu jak pomáhat. Je možné, že se pak s touto neziskovkou sejdu jako dárce na stejném projektu, ale vyjadřovat podporu homosexuálům z morálních důvodů prostě nemohu.

Další moje většinou zcela politicky nekorektní články naleznete zde: http://dalibormusil.blog.idnes.cz/

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dalibor Musil | pondělí 19.4.2010 12:00 | karma článku: 18,92 | přečteno: 1859x