Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

-Dee-

31. 1. 2009 21:11
Vím...

Jistě že mám vlastní nápady. Například do přírody vypouštím po praní prádla pouze biologicky odbouratelné detergenty, což bohužel nečiní cca 95% české populace, tedy pravděpodobně včetně Vás osobně. Tomu říkám ochrana přírody. Ale zelený aktivismus pana Bursíka? To je obchod s dotacemi.

0 0
možnosti
VF

Hackyfish

1. 2. 2009 21:43
Re: Vím...

No vidíte tak pište o tom...my se pak sami rozhodneme...koho budeme volit..a díky Vám to nebude už jen pět procent...V

0 0
možnosti
VF

Hackyfish

29. 1. 2009 15:04
Víte co mě..

opravdu štve...že si všichni myslí...že zelený proud je jen o Bursíkovi! Naopak je to o nás všech...co vy děláte aby se Vašim sousedům lépe dýchalo,když doma zatopíte? Jak by jste pomohl Ostravě,aby nedýchali tak znečištěný vzduch,jak by jste navrhnul třídit odpad aby to bylo efektivnější a co nejvíce ekonomický? Tím že budete kritizovat Bursíka?? nebo máte vlastní nápady?V

0 0
možnosti
R

Robin77

29. 1. 2009 12:20
máte 100 % pravdu,

sitauce je bohužel ještě o něco horší, neboť rádoby "zelené" výrobny energie: bioplyn, solární kolektory atd. jsou velkoryse dotovány námi všemi daňovými poplatníky. Dochází tedy k tomu, že investoři se rozhodují o investicích do výroby alternativních zdrojů energie na základě výkupu dotavané elektřiny, což pokřivuje trh ve prospěch nerentabilních zdrojů. Bursík je populista, který káže, co si myslí, že mu zajistí budoucí křeslo v parlamentu. Jelikož se lidé již sami začínají uvědomovat, že nutně potřebujeme další nukleární zdroje, tak změnil rétoriku, ale demagogem zůstal, jak ostatně dokazuje Váš článek. 

0 0
možnosti
VF

Hackyfish

29. 1. 2009 15:07
Re: máte 100 % pravdu,

Prosím Vás můžete my vysvětlit, co jste myslel touto větou..Dochází tedy k tomu, že investoři se rozhodují o investicích do výroby alternativních zdrojů energie na základě výkupu dotavané elektřiny, což pokřivuje trh ve prospěch nerentabilních zdrojů.V já této větě fakt nerozumím...stačí stručně a jasně...

0 0
možnosti
V

vnislav

29. 1. 2009 10:30
Zeleným jde teď o jediné.

Přečkat nějak průser se zemním plynem, aby se teď neprosadilo jádro. V létě si na to už nikdo nevzpomene a zese budou silní v kramflecích. Proto teď o Bursíkovi a Kátě není ani vidu ani slechu. :-/

0 0
možnosti
MB

buxus

29. 1. 2009 10:37
Re: Zeleným jde teď o jediné.

Nemohu opakovat nic jiného než naději, že si tohle alespoň část voličů zapamatuje.

0 0
možnosti
I

IJNovak

29. 1. 2009 10:08
v každé zemi v base dle §179 tr.zákona 140/1961 Sb.

V ČR ve vládě veřejně vydírá a směje se světu: Prohlubuje krizi a negativní dopady na většinu obyvatel!!! Kdo jej platí Kartely!

0 0
možnosti
SZO

standa z Ostravy

29. 1. 2009 10:02
Bursíkova péče o nezaměstnané.

Na Ostravsku je nezaměstnanost vždy velkým problém. Bohužel nemá zájem přinutit třeba Bakalu aby daleko více plnil své povinnosti v rámci rekultivace následků těžby uhlí. To by u nás zvýšilo zaměstnanost. Na místo toho se musejí někteří zmiňovat o dobrých vztazích mezi oběma zmiňovanými. Ať Bursík přijde s čímkoliv, tak je to v prospěch Bakaly. Například má zvýšit zaměstnanost dotace na zateplení domů. Na to se už Bakala třepe. Vlastní převážnou část domů na Ostravsku a přestože má zisk za pět let 40 miliard z OKD i přesto nedá do bytů ani korunu navíc. Byty dostal jako součást OKD.

0 0
možnosti
MB

buxus

29. 1. 2009 10:11
Re: Bursíkova péče o nezaměstnané.

R^ Přesné - teď jen aby si to lidi u vás stačili zapamatovat do voleb.

0 0
možnosti
JR

honzarov

29. 1. 2009 9:59
To je nic

Bursík má v plánu vyčlenit mnoho miliard na ekologizaci českých domácností. V praxi to bude vypadat asi tak, že si z každého oboru vybere jednu spřátelenou kapříkovskou firmu (jednu na zateplení, jednu na úsporné žárovky), vytvoří prospekt a těmito vyvolenými bude bombardovat v rámci ekopolitiky domácnosti.

0 0
možnosti
VH-DR

Velká hlava - diskutér roku

29. 1. 2009 9:58
souhlasím, jako odpověď darmožravému Bursíkovi

navrhuji nakopat jaujau - ta je zvyklá a oni si to doma přeberou

;-DX

0 0
možnosti
MB

buxus

29. 1. 2009 9:56
Pan Bursík by měl především vysvětlit

.. konkrétně a na vyčíslitených údajích, co to ta chytrá energetika je. Amatérismus a myšlenkové lajdáctví je Zeleným vlastní.

Konkrétní příklad. Všichni víme, že systém nakládání s odpady, jejich recyklace, energetické využití či skládkování u nás je nedokonalý. Stačí, aby zbankrotoval jeden zpracovatel sběrového papíru, snížil se zájem o sběrový papír a vedle kontejnerů na tříděný sběr se válí haldy nedovezeného odpadu. Tenhle systém navíc znevýhodňuje u nerecyklovatelných odpadů  využívání spaloven (protože je Zelení nemají rádi) oproti skládkování. Namísto provázaného a dobře vyváženého systému využívání druhotných surovin, navrhl Bursík povinnost zálohování plastových lahví.

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1911x
polokonzerva, aneb polokonzervativně o všem možném a někdy bohužel i zcela nemožném