Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Stárková, jste mladá, hezká a tak místo závisti, zkuste pochopení pro paní ministryni. I Vy jednou přijdete do let, vím, je to ještě daleko, ale čas krásu nerozdává. Možná pak napíšete blog "Hergot, jek to ta Šilerka dělala".

0 0
možnosti

Pane Kloboučníku, děkuji za poklonu, vyřídím doma;-)...když já jsem tu závist použila spíše jako oslí můstek, víte? Mějte se krásně:-)

0 0
možnosti

Paní Schillerova je jedním z kotníku pana Babiše. Její vlidnost má ostré zuby, to kazdej soudnej člověk rozpozná. Cílevědomě oddana vůdci.

2 0
možnosti

já vím, Marku, děkuji

0 0
možnosti
Foto

Já tu Alenku z Říše kupodivů vůbec nemůžu. Takže si jejího vzhledu nijak nevšímám.

Ty její malůvky v podobě tabulek jsou také nicneříkající mazanice.

Podnikání nerozumí, o daních má jen pramalou páru - prostě jedna z vlády "odborníků" Rv

5 3
možnosti

R^. Ten její konejšivý vlídný hlas, jímž z Olympu pronáší pravdy pravdoucí, měnící se druhý den v opak pravdoucí ...

Sama o sobě prý někde prohlásila, že je velmi ctižádostivá. Tomu plně věřím:-).

3 1
možnosti

ano, to jediné jí věřím. Děkuji

3 0
možnosti

V TV říkala paní ředitelka nějakého finančáku, jaké jsou nejčastější chyby v přihláškách do dotačních programů pro OSVČ: špatně vyplněné DIČ, dále špatně vyplněné rodné číslo a neuvedené číslo účtu, na který má být poslána částka v KČ. Co si o tom mám myslet?RvRvRv

1 0
možnosti

že někteří podnikatele neumějí číst a psát??:-P

3 0
možnosti
Foto

Vzpomíná si někdo na odboráře Duška? Po ctrnacti dnech svého zapření mezi futra a za jeho minimálního spánku pak psaly titulky...konečně si múže umejt mastnou hlavu a sejmout z tváře totální pracovní sešlápnutost. Což bylo lze jen potvrdit...Vládně vyčerpaná paní Schillerová vypadá čím dál víc jako filmová madamMatylda s ondulací, naaranžovaná na stole po odkouzlení z bublaniny. Tedy nejen odpočatá...Jen ty oči má takové jako srnečka ...a to rozhodně, rozhodně dojme.:)) nevyžaduju zjev bezdomovce, ale světovým političkám...zvlášte treba paní Merkel prostě uvěříte, že jdou od stolu z těžkych jednání a že problém prožívají intenzivně a opravdu nelehko.

7 6
možnosti

A co říkate na vzhled Babiše a Vojtěcha..... to by mě docela zajímalo....

1 0
možnosti
Foto

Jako člověk ženatý, jehož manželka je navíc Ruska, což tedy logicky znamená, že je více než parádivá, musím ocenit paní Schillerovou, že nachází čas na tak skvělou úpravu účesu. Speciálně to barvení, o kterém vy ženy, a my postižení muži víme, že koupelnu zneprovozní pro další účely i na několik hodin. Říkám si, jestli ona ta paní ministryně není tak trochu čarodějnice, která umí natáhnout den z 24 hodin o nějakou tu hodinku více. Měla by ale v tyto dny trochu brzdit. Někdo by to podezření mohl vzít vážně a Valpuržina noc se blíží. Takže mé doporučení pro paní ministryni je : Více rozcuchat.

3 0
možnosti

p. Schillerová je i docela zajímavá. Takový typ, věrné úřednice, kterou výkon činnosti zřejmě i baví. Není nikým volena a rozhoduje o docela podstatných věcech ! Je jmenována, tedy se jmenovateli logicky odpovídá. Často si říkám, jak se vlastně cítí ? V rodině má ostudu s finančním machinátorem - Na politické scéně slouží zřejmým bludům ! Dobrá vláda, kdy se Plaga z televize dozví, že mu zavřeli školy - Schillerová zase z rádia, že má další fugu v rozpočtu za nemocenské pojištěnce ... !

Jmenovatel zase nespal a měl kupu dobrých nápadů ! To, co 6 let dusil - zdravotnictví, Alenka zase jako ohníček musí rozfoukat ! V očích pak plno dýmu, i v upravených vlasech - Lépe nám bude s dluhem 40 miliard Kč, kulové lépe bude 200 ! To je k ničemu, nejlépe to bude za 300 ! Z ničeho nic přichází záludný soud a říká -"Národ je vcelku báječný - Vede jej ovšem banda neumětelů" ! Nevím, asi bude třeba změnit přeliv - barvu vlasů - Tak nám bude opět lépe. Už se ozývá i Koněv z Hradu - Áálenka, taková švarná, budoucí premiérka ČR ! ... :-)

5 7
možnosti

Jsem docela rád, že po zastavení viru už zase můžeme kopat do kotníku kvuli věcem nepodstatným..... Ty roušky a respirátory do vyl průšvih...a ještě vic jsem rád že opoziční supermani by to vyřešili 10x líp....ano s Bartošem Fialo a Pekarovou v čele budel lípR^R^ ufff

6 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.