Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J35o31s33e73f 10B55á22r47t77a

20. 4. 2020 17:18

Zrovna jsem dočetl rozhovor Nely Boudové v sobotním Právu. Na závěr vyzývá všechny ženy: Ujasnila jsem si, že už se nebudu zabývat hloupostmi a nebudu dávat energii lidem, kteří si jí vůbec nezaslouží.

0 0
možnosti
MB

Autorko, buďte v klidu. Bojujete s nepřemožitelnými = "Myšlenka není ničím - Hnutí je vším" ! Já vládě fandím. Líbí se mi, kdy rozpočtově o naší budoucnosti rozhoduje osoba - nikým nevolená - Švarná Alenka Schillerová ! Komu, je tak asi vlastně odpovědna ? Nápadů kopec, od 40 mld. Kč deficitu k 200 mld, nakonec po týdnu bude 300 mld. Kč - to je lépe ! Vláda je v krizi 2 měsíce - Břídil Kalousek v celosvětové - měl to za 192 mld ... !

Velebím Andreje ! Zjistil, že mu nějaký zlý člověk podfinancoval zdravotnictví a ani nepostavil dálnice! ON, vše napraví, má na to Excelovskou tabulku. Vše bude, daně nezvýší a převzal si i heslo od Emila Lokomotivy - Zátopka. Příští rok jsou volby a tedy - "Když nemůžeš - tak přidej" ! Nu což, Emil měl natrénováno, Andrej rovněž !

Závěr - Nepopírám těžkosti doby - záludnosti vira. I ten plánovaný dluh je nutný, nicméně je to - do očí bijící, s proklínaným Kalousem. On škrtal, dle mnohých blbě. Já říkám, že kdyby mi vyhořela chalupa a ještě se záplavou - Asi bych měl těžkou hlavu - Šetřil bych a škrtal. Pokud bych chtěl vyhrát soutěž "O nejoblíbenějšího otce rodiny" - Naopak, dcerám bych zvýšil kapesné, rodinu opakovaně vyvezl na nákladnou dovolenou, koupil bych větší televizor a uvažoval bych i o obědech zdarma... !

Tvrdím, pokud Vláda nepřijde s racionálním opatřením umenšení svých neproduktivních výdajů - Pokud nenalezne svou odpovědnou Odvahu sdělit - "Nemáme prostě na to" ! Nic ve zlém, to je potom banda populistických gangsterů, které na řádné správě ČR absolutně nezáleží. Záleží si pouze na tom zřejmém - Přežít a udržet se - Poté budeme všichni znásilněni, když všichni - tak všichni ... :-)

5 0
možnosti
Foto

A už to zase jede. Text se některým místním "esům" nelíbí, tak začíná hon na autorku, že je učitelka, a že chudáci děti a co na to rodiče ....

Tohle tady bohužel už zafungovalo na pár dobrých blogerů a byli vyštípáni. Tak se jim zřejmě strategie zalíbila a rozjíždí to na novo.

2 7
možnosti
Foto

Jojo, Saša jede, jak zpívával ,,Pokondr", A Vy jedete taky;-D

8 0
možnosti
PC

Dokážu si představit autorku za katedrou a je mi těch dětí upřímně líto. Takhle povrchně, bezargumentačně, ale účelově jim předkládat rozumy, podbarvené ještě nenávistí, to musí ty děti doslova bolet ... Co na to rodiče?8-o

3 3
možnosti
Foto

Soudit výkon profese dle blogu je poněkud mimo. Blogy jsou pouze ,,výkřiky do světlíku", atˇ už iniciované čímkoli, vč. osob. snahy ,,zaujmout" s naději na ,,souznění", popř ,,vyvolání polemiky". Je to skoro totéž, jako ,,umění" jiných v dálkové diagnostice kohokoli;-)

2 0
možnosti
AM

Marná snaha - je to slepený 50x omletý blábol RvRv

3 0
možnosti
Foto

Ano, jsou vláda - jsou to ale lidé. A nikdo z nás lidí není neomylný. Platí to na všechny, na mne - ale i na Vás. Nebo snad ne, paní Stárková? :-/ Já jsem, na t rozdíl od Vás naší vládě vděčná).

8 3
možnosti
PC

Paní Stárková je přece paní učitelka - a ty si vždycky myslí, že mají pravdu.;-)

3 1
možnosti
JF

J98i53ř88í 80F67o25g16e48l

19. 4. 2020 18:00

To přirovnání je extra hloupé.

Dříve se říkalo, hloupé jak sám autor.......

7 0
možnosti
Foto

Nic, než ,,úderný nadpis". Je třeba dát návnadu k ,,produktu", resp až ,,dílu";-)

3 0
možnosti
JK

J64i20r68i 36K92u96c69e76r76a

19. 4. 2020 17:39

Váš článek je nesmysln vyhřeznutím nenávisti. Takové RUÉ PRÁVO dneška... :-/

Nebudu se vlády zastávat, plácá se v tom a mnohé její kroky nechápu, či je nepovažuji za správné. Ale v globále jde o souboj s něčím o čem odborníci nemají absolutně jasno. Takže jak by mohly nebýt kritizovány kroky jakékoliv vlády v ČR?

Viz aktuáltní headline zde: Sociální izolace možná bude muset s přestávkami trvat až do roku 2022. Tvrdí to nová studie, podle které by mohlo v následujících letech dojít k opětovnému propuknutí nemoci covid-19. Jednorázová opatření totiž nebudou podle odborníků stačit k tomu, aby se pandemie dostala pod kontrolu. Pokud omezení nebudou pokračovat, další vlna infekce může být podle studie ještě horší.

To není nápad plukovníka Prymuly, ale citace s časopisu Sience...

16 0
možnosti
DS

Pane Kučero, jaképak nenávisti? Píši tam, že odpovědnost by nesl kdokoliv, kdo by na těchto postech seděl... celý můj blog je pouze úvahou nad tím, jak nesmyslné je vzdávat se odpovědnosti a vymlouvat se na okolnosti. Uvedený článek i studii jsem četla, uniká mi spojitost s mým blogem. Pokud vím, profesora Prymulu jsem v něm nejmenovala. a) není součástí vlády a b) nevymlouvá se.

2 5
možnosti
Foto

Za nejen naší situaci je ,,zodpověný" ,,jeden major". A to nikoli mjr. Těrazky, ale ,,onen" vis maior, A ten ,,nachytal" se spuštěnými kalhotami, resp i s ,,nadzvednutou sukní" kde koho v celém světě. A tak ač nezván, ovšem možná až rád ,,vstoupil":-/

2 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.