Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nekrmím, proto nepíšu (až na výjimky) blogy o žhavých tématech. No a co, tak nejsem na titulce. Nestojí mi to za to. Za své názory se nestydím, ale nehodlám poskytovat krmivo lidem, kteří se rádi hádají, všechno ví a všechno znají mnohem lépe než já. Tak ať si to užijí, když je to baví.8-o

5 0
možnosti
DS

Pavli, tak já to taky rozhodně nedělám kvůli titulce ... ta je pro jiné ;-D. Ale nějak si říkám...

1 0
možnosti
Foto

I33v98a56n 70M27a88r30e12k

19. 4. 2020 20:23

Tak to dohadovaní, kdo je zde větší a největší troll, mi připomíná malé klučíky , kteří si poměřují své. ?

Tak jako existuje filmový Oscar, tak existuje i Zlatá malina.

Takže co brání v tom, udělit po hlasování krom titulu blogger roku i "titul" troll roku?

Vám paní Dášo za blog karma. R^

1 0
možnosti
DS

děkuji, pane Marku. Je mi ctí :-)

0 0
možnosti
VF

"Chováme se ke zdravotníkům jako k hrdinům?"

napsal pan Valiček. Tak tam v diskusi je kromě trolení výjimečně i nějaká myšlenka od diskutujících. To je nářez!!!

1 0
možnosti
KL

Ze své osobní zkušenosti mohu potvrdit, že máte pravdu. Někomu to sice trvá déle, ale v tom případě neškodí ve chvili, kdy je blog mimo "hlavní pozornost" čtenářů, se k diskuzi vrátit a udělat výjimku v tom, že dotyčnému "bez publika" vysvětlím proč na jeho "prispěvky" kašlu a že to nebude nikdy jinak. Zabírá to :-)...

A pravdivost Vašich slov potvrzuje i to, že jsem se párkrát nechala vyprovokovat a pak si říkala "jseš blbá a dobře ti tak".

Přeji hodně trpělivosti, pevné nervy a v této době především pevné zdraví...

5 0
možnosti
DS

Pokud myslíte skutečnost, že jsem měla za to, že když označím autora, smím použít obrázek z googlu a poté, co mne na to admini upozornili, odstranila jsem ho a článek byl vrácen na hlavní stranu, tak ano, provinila jsem se, má osobní whistleblowerko.

1 0
možnosti
PC

Mně nějak nesedí, že autorka, která ve svém blogu poukazuje na trolly, je např. i v této diskusi opakovaně podporuje, čímž se vlastně na trollení nepřímo podílí...8-o

Ono je sice hezké pěkně psát, ale ještě hezčí a záslužnější je se podle toho také řídit.

9 2
možnosti
DS

Můžete mi říci, které troly jsem v této diskusi podpořila?

1 0
možnosti
MK

Někdy si autor o trollení sám řekne;-)

Nevím, zda sem zkopírovat odpověd od jednoho blogera/blogerky. Protože to byla taková žumpa, že by mi to nejspíš admin smazal. A za ban na x hodin mi to nestojí. On/ona se poznají sami/samy.

0 0
možnosti
Foto

J16a36n50a 60M95a66j34o96v82á

19. 4. 2020 16:33

Jo, že si občas autoři roztáčejí plamenné války ve vlastních diskusích, to je podle mne "kapitální békovina" a neustále to pozoruji s neuvěřitelným zaujetím.

8 0
možnosti
PC

Je nutné být upřímný a vědět, kdo opravdu jsou těmi troly. Zde na diskusích jsou to výhradně ti, kteří mají nutkavou potřebu nemluvit k věci, ale psát jízlivé urážky, kádfrovat a nálepkovat ty, kteří nemají shodný názor nebo mají jiný postoj.

Ignorace takových moc nefunguje. Mohl bych uvést několik konkrétních případů, které jsou tu známé.

Osobně jsem několik týdnů ignoroval jistého pána, který permanentně místo argumentů osočuje a vybízí k tomu i ostatní. Až jsem měl plné zuby tohoto člověka, ozval jsem se, ale i tak na něj reaguji jen výjimečně, nestojí mi za to. Je zajímavé a příznačné, že se tu v diskusi zatím neobjevil.

P.S. Ale jeden z nich, co tu neustále drží stráž, tu přece jen je a samozřejmě dělá, jako by se ho trolení vůbec netýkalo.;-)

9 2
možnosti
PC

...vidíte, a o něco níže už má druhý zmíněný potřebu trolit a poukazovat na to, kdo koho mínusuje nebo plusuje!;-D

4 2
možnosti
Foto

Mladá a sympatická - velmi - Dášo, já je v začátcích i vyzval na souboj, chtěl od nich adresu kam se mám dostavit, dal jim možnost vybrat si způsob souboje, ale nepřistoupil ani jeden. Zřejmě tušili, že ač již dosti zralý, stejně by byli zmalovaní. Umím dobře jen dvě věci, ovládat auto za každého počasí a vítězně se poprat s kdejakým machrem. Přeji hezkou nekoronární neděli celé domácnosti!R^:-)

5 0
možnosti
Foto

Sranda je, že i ti, kteří lamentují nad existencí trollů, jsou taktéž trollové. No kdo jím není? Není podle mě pravdou, že nejlepší reakcí na trolla je ignorování, pokud tedy jiné diskutující neignorujete. Nejlepší reakcí je nadhled a trolla hezky pochválit. Krásnou neděli a neberte se všichni tak vážně!

6 2
možnosti
DS

To také nefunguje, paní Černá, alespoň mně nikoliv. To vážně není o tom, že bych se brala příliš vážně. Nesčetněkrát jsem díky věcné diskusi změnila či si přinejmenším upravila pohled na danou problematiku (přinejmenším jsem získala pohled z jiného úhlu). Mně nejlépe funguje ta ignorace. Alespoň v tom, že o dotyčných, zvláště jde-li o osoby starší, neztratím poslední zbytky dobrého mínění. Krásnou neděli i vám :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.