Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Stárková, ještě kojíte? No, snažím se vás pochopit, ale rozhodně mi je jasné, že si radši dám kafe s panem Konvičkou a bude to vynikající investice do osobního rozvoje, na rozdíl od té ztráty času číst váš blog.. po dlouho době - a naposledy.. omlouvám se.. Rv

1 2
možnosti
DS

Paní Kubalík, děkuji za Váš čas a doufám, že jsem příliš nenarušila Váš osobní rozvoj.

2 0
možnosti
Foto

Vážená paní Stárková, máte mou hlubokou poklonu. Již několik dní si hraji s myšlenkou napsat blog, v němž by byly obsaženy mé výhrady vůči současným bojovníkům proti islámu jak zde na blogu, tak i mimo. 

Islám bych přirovnal k povodni, která zaplavila Evropu. Nicméně - neustále předkládat doklady, jak je špatný, jak se vyznavači tohoto náboženství chovají k svému okolí apod. mi připadá již poněkud nadbytečné. Postrádám články, jak z tohoto stavu ven. Hnutí Islám v ČR nechceme bych přirovnal k virtuálnímu hnutí Povodně v ČR nechceme. 

Prostě jsou a pokud si říkáme vyspělá civilizace, budeme muset s ním nějak vyjít. Deportovat milion lidí v dnešních podmínkách nelze /naposledy to dělal Hitler a nedopadl nejlépe/. Od politiků čekám vize, jasné postoje a rozhodné činy. Od občanů vyzrálé postoje a ne šíření paniky.

Po přečtení Vašeho článku již netřeba nic dodávat, klobouk dolů před Vámi a superkarma.R^

2 1
možnosti
DS

Děkuji, pane Vodvářko. Dle reakcí některých diskutujících jsem se obávala, že jsem se nevyjádřila příliš jasně či dostatečně.

1 0
možnosti
JR

J30a33r16a 22R59a79n66k

12. 10. 2015 21:23

R^Humanita - od human - homo sapiens, humanita nikdy nemuze byt falesna, predstirana, to je jen jednoduche vyjadrovani ulice a te jednoduche, ale zle pani. Napsala jste to hezky.

0 1
možnosti
VM

V63á60c57l49a51v 26M53a49c52h

12. 10. 2015 17:31

včas odejít by měla zejména autorka jako bloggerka .... nebo se alespoň zaměřit na psaní o pejscích, cyklistice apod.

3 6
možnosti
JR

J21a71r91a 86R55a38n16k

12. 10. 2015 21:23

Vy jste ten politik Mach8-oRv

1 1
možnosti
VP

Poněkud mi uniká hlavní myšlenka.

Ale možná jen touto formou předáváte šifrovaný vzkaz od Aštara Šarana určený jen vyvoleným bytostem. :-)

3 1
možnosti
Foto

Odejít od rozdělané práce je blbost. Nevím i nikom, kdo by pana Konvičku nahradil.

9 1
možnosti

Nahradil jako v čem? V entomologii to bude problém, ale v populistickém křiklounství už je tady stejně trochu přecpáno, ne?8-o

8 7
možnosti
MK

Smíchala jste hodně věcí dohromady. Mne by jen zajímalo, kde jste vzala oprávnění, byť jen morální, k návrhu k ukončení činnosti p. Konvičky a dalších?!

Asi mně něco uniklo; ona je islamizace Evropy nebo příliv většího množství muslimů do ČR vyřešen?? Nebo islám se změnil k lepšímu?! Nebo jsou na stole řešení, jak se islámu vyhnout?!

14 3
možnosti
JS

Můžete mi prosím vysvětlit co jste chtěla svým příspěvkem říct?

13 1
možnosti
Foto

Nějak tomuto vašemu článku nerozumím. Mám jej chápat tak, že již vás současná migrační vlna neděsí a budete klidně tleskat Magdě Vašaryové, která dnes hezky mluví, jak je třeba jít proti proudu, pokud jde o správnou věc, ale která táhla s proudem, když šlo o to, tu správnou věc odsoudit?

Jakkoliv souhlasím s tím co říká o křesťanství, o naši vlastní malosti a pokrytectví, tak nemohu přijmout její pohled, že by naší cestou měl být humanismus i tehdy, když ta cesta povede ke zkáze. 

Můj názor na Konvičku a celý ten spolek proti Islámu znáte, nemyslím si, že jejich úloha byla nějak dějinami hybající. Jediné, čeho dokázali, bylo vzbudit odpor a nesnášenlivost k islámu, ale také k jakémukoliv¨v jinému názoru než prezentovali oni sami. 

Váš článek mi přijde zmatený a mám pocit, že se snadno necháte zmanipulovat líbivými vyjádřeními.

16 2
možnosti
AG

Máš to v hlavě trochu pomotaný.

10 4
možnosti
DS

My si tykáme, paní Gregorová? Já tedy o tykání s Vámi nestojím

7 1
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.