Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S článkem bezvýhradně souhlasím. Nedat na řeči, že nejsou všichni stejní. Postavit právo šaría mimo zákon. Jsem také islamofob, nechci se dožít doby, kdy nás budou nutit nosit hidžáb.

R^

4 0
možnosti
Foto

J43i89ř36í 75H18e56g17e69r

28. 3. 2015 2:18

Před volbami se každý ptejte kandidáta, kterého chcete volit, co doposavaď udělal proti barevným od cikánů počínaje. Ne jejich strana či združení apod. ale konkrétně dotyčný kandidát a jaký měl výsledky. Nechte je odpovědět a teprve pak se ptejte, pokud vás odpověď uspokojila, co hodlá udělat v povolebním období. Jaké jsou jeho priority. Tím máte alespoň nějakou záruku, že jste svůj hlas nevyhodili. Věc s barevnými se dá řešit minimálně 2 způsoby. Přes zákony - ale to tam dosaďte lidi, kteří ty zákony protlačí. Nebo násilím - a to je až poslední, zoufalé řešení.

2 0
možnosti
KS

K52a65r98e73l 14S98a29r15d68a

27. 3. 2015 16:52

Skvělé! Karma :-)

5 0
možnosti
VV

No nejhorší na tom je, že z té menšiny se rychle stane většina. A pak bude konec, protože ani násilím ani demokracií nezmůžeme nic.

Anglii to čeká do 20 let. Je potřeba to zarazit už v zárodku.

2 0
možnosti
VB

R^takhle to vidí většina národa, a potom příjdou volby a bum ho,,,zase zástupy pomatených multikulturalistů  u moci , asi se potřebují lidé ještě více spálit, na nepřízpusobivé taky každý nadává,,,a bum ho zase ty volby:-)

4 0
možnosti
Foto

Prave ... vsichni jsou tu za silaky jen proto, ze je nekdo virtualne poplaca po ramenou :-/

2 0
možnosti

P90e73t89r 57Č28a87j91k85a

27. 3. 2015 0:00

Velmi dobrý článek a karma za něj. :-)R^

3 0
možnosti
RD

Stejně jako lidé si určili, že jejich děti nebudou v Ostravě navštěvovat školu, do které byly okluzovány děti jisté profesionální menšiny, stejně tak se časem sejde uskupení jedné kutury, životních pricipů atd na truc politikům, začleňovačům.

Diverzita byla hnacím motorem společenství. Lidé se odnepaměti družili dle různých kritérií. Družili se tak, až vznikly spolky, obce, národy a společenství stejně smýšlejících lidí. Dnes je tato logická ontogeneze nahrazena diktaturou nadřazených orgánů, které nejlépe ví, co je pro občany dobré. Tedy spíše by chtěli, aby to co si myslí byla pravda.

Nejzábavnější jsou poukazy infiltrujících občanů od rouškou náboženství, kteří oponenty urážení v nejlepším případě předsudkovým vnímáním těchto infiltrantů. 

Tak mohutně se snaží negativně ocejchovat oponenty, že sami používají to, co vytýkají druhým - předsudky. 

Negativní předsudek se snaží změnit v pozitivní. Pokud bude pozitivní, je vše v pořádku. Nejde tedy o předsudky jako takové, ale o spjatost s negativní sférou předsudku. Proto chápu celé šikanování oponentů za nicneříkající albisitické plácání, které má za úkol urážet oponenty bez špetky racionálních argumentů.

4 0
možnosti
VJ

Vynikající článek!!! [>-]

4 0
možnosti
Foto

Víte o tom, že Mezinárodní soud pro lidská práva rozhodl že Šarija je v rozporu s demokratickými principy? více zde http://behounek.blog.idnes.cz/c/441449/Kdo-nam-lze-o-islamu-a-proc.html :-)

10 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.