Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

I69v73o 84H62u34b47á71l63e10k

29. 4. 2016 10:12

váš příspěvek mě zaujal, nicméně jsem nucen konstatovat, že jste vyrobila nekonečnou slátaninu, která, kdybychom se tomu věnovali, by nikdy neměla konce. breivika tam pletete z mě neznámého důvodu, patrně bych vám doporučil řídit se v životě zdravým "selským" rozumem než pravidly, které zde někdo za vás nastavil a o kterých víme, že jsou sakramentsky nedokonalé. pak se vám třeba do koše s jablky nezatoulá hruška...

1 0
možnosti
JP

Proč neskončit diskusi rozhodnutím ústavního soudu ?

0 0
možnosti
KK

Protože ústavní soud zkoumá soulad s platnou legislativou a navíc je trochu aktivistický, takže jeho rozhodnutí mohou být z pohledu obyčejného selského rozumu nepochopitelná. :-/

0 0
možnosti
FS

Můj názor, jako mnohonásobného otce, je následující: otec může být nablízku, ale nemá při významném lékařském zákroku (podtrhuji lékařském) co otravovat a zdržovat. Dítě a matku by měl vidět ihned po porodu a radovat se s nimi, že tento akt dobře proběhl a děkovat ženě může hned a zejména celý život. Všechny zoufalé výkřiky mladých otců, že chtějí sdílet osud své ženy a vidět jak dítě leze na svět, považuji za pseudo- či opičí projev "lásky" a zejména módu mezi mladými, je to in!! Ať manžel dokáže příštích 40 let jak je bude živit, milovat, vychovávat atd. atd. atd. (půlka se jich stejně rozvede). Tato, podle mně "pseudoláska" by mohla vést k tomu, že třeba partner by teoreticky mohl požadovat po nemocnici být na operačním sále při operaci srdce svého partnera, protože jde o život!! (Ještě poznámka: Jsem samozřejmě proti domácím porodům, protože doba nám umožnila rodit v lepším zázemí pokud jde o lékařskou pomoc - než tomu bylo po tisíce let předtím).

4 2
možnosti
JP

Tak ja na to mam trochu jiny nazor. Nadstandard v nemocnici se rozhodne neda prirovnavat k tomu, jestli si clovek koupi skodovku, nebo mercedes. Diky povinnemu zdravotnimu pojisteni nektery zaplati treba tri mercedesy a pak mu cpou skodovku s tim, ze mercedes muze mit za priplatek. Srovnavat to s nejakym trhem proste nelze. Je to ciry socialismus.

0 0
možnosti
KK

V tomto případě mnoho lidí zaplatilo trabanta a dožadují se mercedesu zdarma. :-/

1 0
možnosti
JK

J12o41s97e47f 78K87l75a88t

28. 4. 2016 21:39

Ještě jste tam zapomněla napsat že benzín je dražší než nafta a mícháte pěknou bramboračku když do toho pletete ještě nějakýho atentátníka , ale ústavní soud to naštěstí rozlouskl za vás

4 0
možnosti
PN

P34a11v45e39l 88N90o30v83á23k

28. 4. 2016 20:08

Autorka vychází z toho, že v nemocnici je nejdůležitější doktor. Pak dlouho nic a pak možná pacient. V takovém případě by měla platit i rodička. Opačný pohled je, že na početí byli dva, při porodu mají také právo být dva. A nakonec i ten otec platí zdravotní pojištění, takže proč by jeho přítomnost měla být zpoplatněna extra? A navíc otec si snad neposílá sestru pro kafe, instrukce poslouchá jak matka, tak otec, takže tolik extra péče se mu zase nedostává. Není tedy za co platit.

6 0
možnosti
DS

Vaši úvahu jste, prosím pěkně, vyčetl kde??? Nezlobte se, ale nic z toho, co píšete, si nemyslím, o lékařích nepíšu a tudíž mne udivuje Vaše dedukce. Nevím kdy, kde, s kým... jste rodil Vy. Já vycházím z vlastních zkušeností, z nichž nejmladší je 20 měsíců stará a z toho vyplývajícího postoje. Ráda si počtu o těch vašich.

4 1
možnosti
Foto

Jeden z nejlepších blogů, jaký jsem kdy četl.

1 0
možnosti
DS
MK

R^...naprostý souhlas....

2 0
možnosti
Foto

Podivné to tematické spojení. Už jsem se nadechoval k vyjádření ohledně poplatku za účast otce u porodu a společenské úlohy nemocnic a hle, z čista jasna se objeví sériový vrah.

8 0
možnosti
DS

To je mi líto, že Vás neobvyklost tematických spojení odvrátilo od snahy se vyjádřit. Ráda bych se dověděla Váš názor. I tak Vám děkuji za návštěvu:-)

0 1
možnosti
VP

Tomu se říká bouře ve sklenici vody. :-)

1 0
možnosti