Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Rv Paní Stárková, nechápu Váš názor vyjádřený v tomto článku. Představte si, že u toho stánku stojíte Vy a proti Vám tlupa evidentně záporně pokřikujících mužů. Kdyby jste tam s nimi byla sama, myslíte, že strženým plakátem by to skončilo?

   Nejde vůbec o to, kolik se toho stalo, ale že se to vůbec stalo. Zahraniční student, cizinec, host, může akorát držet hubu a krok a sledovat dění. Nikdo ho neomezoval a nebránil účelu jeho pobytu v ČR.

   Nejhorší prohřešek ale vidím v tom, že jeden den jde o slovní výměnu a druhý den, posílená skupina zahájí akci. Je dobře, že to policie vyhodnotila jako rizikové a byla na místě. Cílená příprava zasahovat do zákonem nárokové akce není žádná klukovina. To, že to byli muslimové, je až druhořadé, i když názorně vypovídající.

2 1
možnosti

Vám opravdu nevadí, že šéf celé iniciativy, která to spískala, na svém blogu v podstatě otevřeně vyhrožuje svým odpůrcům? (Odstavec: A jak to celé dopadne zde: http://martinkonvicka.blog.idnes.cz/c/464215/k-olomouckemu-peticnimu-incidentu-prohlaseni-a-par-poznamek.html Kopírovat to sem nechci, tapetování nemám rád.) Mně to tedy vadí a dost. A upozorňuji, jsem odpůrce neřízené imigrace, ale petici nepodepíšu, protože bych byl pak považován za sympatizanta IvČRN, a to být v žádném případě nechci.

2 0
možnosti
MJ

Hezkou noc.

Pan Konvička je tuctový český manipulátor. To jsem poznal zde na glogu, kdy jeho odpovědi jsou stejné jako tuctových českých "najednoudemokratů".Pohrdavý přístup, urážky a tuctové názvosloví.Tudíž bezcenný člověk.

2 6
možnosti
JR

J19a19r15a 64R48a37n57k

4. 6. 2015 4:09

R^dobry, Milane......hlavne ten glog, ale k piti to moc neni;-)

0 0
možnosti
JK

Vážená paní, jsme manipulováni dnes a denně. Ani o tom nevíme. Tak třeba politika. Stačí vzpomenout VV, Úsvit, ANO a jejich volební kampaně. Nevítězí myšlenka nebo program, nýbrž forma (peníze + kampaň). Nemáte šanci nepodlehnout. Každý z nás občas podlehne. I ti hodně nedůvěřivý a opatrní. Je to hra.:-) A IVČRN - co čekáte? Tito lidé právě aktivně vstoupili do politiky, vytvořili téma, které bude hýbat příštími volbami. Bez ohledu na to, jak je důležité pro náš život (problém islámu i utečenců tu samozřejmě je, ale - ptám se - opravdu se jedná o téma č.1 pro současnou českou společnost?). P.S.: paní Hrindová je hysterická štěkna, když chce do politiky, musí být připravena i na tvrdší odpor druhé strany.

4 9
možnosti
AH

mínus máte za ten Váš urážlivý tón

1 0
možnosti
Foto

Nechcete aby vámi někdo manipuloval? Takže předpokládám, že se nedíváte na televizní zprávy, že?;-)

5 0
možnosti
DS

Ne, na zprávy se nedívám, pane Peterko, tou dobou pečuji o svého nejmladšího syna. Čtu noviny.

1 0
možnosti
VK

Četla jsem blog p.Hrindové,která na místě prokazatelně byla.Co o události napsal někdo jiný,kdo tam nebyl,může být změněno,zveličeno,ale určitě to není lež.Každopádně to ukazuje,co jsou muslimové zač.A je velmi nemoudré od Vás,Dášo,rozdmychávat nesváry ve vlastním táboře.Petice a další aktivity jsou už vyšší level "boje" proti islamizaci a já osobně oceňuji odvahu těch lidí.Bojují za mě i za Vás,Dagmar.Blogy opravdu nestačí.

16 3
možnosti
DS

Mně se nelíbí ono zveličení a potažmo manipulování. Kdo určí odkdy pokdy je to správné?

4 1
možnosti
AH

Jak jsem Vám psala u minulého blogu, kde je ta jediná, pravá  P R A V D A ??? Vy to, Dášo, víte (víte víc než ostatní)? Vy víte, co kdo udělal nebo neudělal, řekl, neřekl, zveličil, bagatelizoval, lhal.... Ani jeden z nás u toho nebyl. Vyčkejme, ono se ukáže, jak to bylo... Vycházet z něčeho "údajného" je vratké a nestabilní... Vy jste začala bojovat proti něčemu, co ještě není potvrzeno ani vyvráceno, co si jen tak plyne svým životem a je pošramocené ve své podstatě ze všech stran. 

Přijde mi to totiž principiálně úplně stejné (ten Váš boj) jako "ta lež", proti které se vymezujete..... 

(mimochodem, kdyby ti kluci nic neudělali, tak tady taky NIC neřešíme....)

7 1
možnosti
DS

Já přeci netvrdím, že ti kluci nic neudělali. Naopak, vycházím z toho, jak svůj vlastní zážitek popsala p. Hrindová a jak s ním dál pracovali její - naši souvěrci. Nebojuji za ospravedlnění muslimských studentů, ale za to, že by si lidi v rámci vlastního tábora lhát neměli. Když se cokoliv postaví na lži, nemůže to fungovat.

4 0
možnosti
SB

Mne tento incident ani moc nezajímá. Na jednotlivých incidentech to nestojí a nepadá. Podstatná jsou například čísla, kolik jich každý týden připlouvá do Evropy přes Středozemní može a že jsou v podstatě pracovně nepoužitelní, ale ruku po evropském sociálním systému natahují.

Ojedinělé excesy tady byly, jsou a budou nejen v rámci náboženských sporů, nýbrž i v rámci například fotbalových fanoušků. Avšak u těch fotbalových fanoušků není tendence k narůstání toho problému. Za prvé to nikdy nepřesahovalo takovou míru, aby to ohrožovalo samotné uspořádání společnosti v českém národě, a za druhé to nijak dramaticky neroste. Ale problémy s přistěhovalci rostou velice rychle.

12 1
možnosti
DS

A proto je dobré lhát bratrům a sestrám v boji? účel světí prostředky? No každý to máme jinak. A odteď už "dobrý" nebo příště zase lhát mohou?

7 3
možnosti
VM

Včera jsem s Vámi pod podobným článkem polemizoval, v některých částech souhlasil. Nicméně další článek na stejné téma mi již přijde nepochopitelný. Popravdě,  připadáte mi divná.

6 0
možnosti
DS

děkuji za názor. Já si Vás hodnotit netroufám, nepřijde mi to košer. Můj podobný článek byl špatně napsán, tento jsem psala s chladnou hlavou, z mého pohledu lépe, výstižněji. Vy polemizujete, já píši. Každý máme nějaký způsob vyjadřování vlastního  názoru.

3 1
možnosti
RB

Dášo, máte pocit, že zabránění napadení dvou žen a jednoho muže u petičního stánku příjezdem 4 ! policejních aut z téhle akce dělá taškařici ve stylu STB ? Tak to gratuluju. O všem vím víc než vy, přesto bych si nedovolil zatím napsat ani ň. Dál v tom vrtejte, poliční, maškové a další extrémně méně talentovaní na hlavu se teď válejí smíchy.

7 4
možnosti
DS

Pane Bittnere, já jistě nepsala nic o taškařici ani o STB. Nevrtám, vyjadřuji svůj názor. To se nesmí? Pakliže, jak se dodatečně dovídáme, mělo být dvěma ženám a jednomu muži vyhrožováno již den předem, vedl byste tam dítě a nechal byste tam ženy a muže jít samotné???

3 4
možnosti
Foto

Ačkoliv se neshodneme v názoru na imigranty za tento článek ode mně máte karmu.R^

1 6
možnosti
DS

Karma potěší, to níže bylo pro Vás :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1773x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.