Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Co píšete mi přijde naprosto logické, ale neobstojí to před zapáleným multikulturou. Protože oni žádné "právo domácího" nectí. Všechny kultury jsou si rovny, mohou požadovat cokoliv a měli by to dostat, ať žijí kdekoliv. Tím bude zajištěno štěstí a blaho pro všechny.

A samozřejmě se to často prolíná s oikofobií, kdy jsou si všechny kultury rovny, kromě té naší, evropské/bělošské, která je největším historickým i současným zlem a musí všem ostatním kulturám ve všem ustupovat, až vymizí, aby odčinila své hříchy. Nebo nvm.

0 0
možnosti
Foto

Ja mam jen obavu, ze ackoliv dobre a vystizne napsane, tak jako rada dalsich prispevku kdekoliv jinde, skonci to prave a jen u nich....Jsem dosti skepticky, ze se u nas neco zmeni......:-/

0 0
možnosti
MO

Velmi hezky napsáno, karma.R^

1 0
možnosti
Foto

Hezky napsánoR^ Já na blogy o islámu nereaguju, ani je nečtu, u Tebe jsem včera a dnes udělala vyjímku.

0 0
možnosti
KC

Demokracie nemůže znamenat nechat si vše líbit. Jsem-li doma, mám právo stanovit, jak chci žít. Pokud host vyžaduje pravidla soužití změnit podle svých představ, doporučím mu jít o dům dál.

4 0
možnosti
Foto

P30e11t51r 52H61a76n78n64i86g

26. 3. 2015 11:44

Je to krásné, neagresivní a moudré. Je třeba už od prvopočátku nastavit pravidla a jejich plnění tvrdě vyžadovat, překročení trestat sankcemi a vyhoštěním a nerozšiřovat pole našeho soucitu a lidskosti do fáze, kdy se stává pro nás nebezpečné a sebezničující. Jak se lidově říká, všechno musí být: "vocaď pocaď"

10 0
možnosti
Foto

Například by přistěhovalci byli povinni nosit viditelně nějakou nášivku.  Třeba půlměsíc.  A kdo by to porušil, tak tvrdě potrestat.

1 2
možnosti
JC

Všichni žijete ve vzájemné shodě? No troufám si tvrdit, že ty krmné myšky si to nemyslí ;-).

Ale napsala jste to krásně. Obsahem i stylem je to moc pěkné. A potěšila jste mne. Přeji Vám pěkný den.

1 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1773x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.