Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Já za tento článek děkuji,je to přesně to co jsem potřebovala.Příští týden nastupuji do nemocnice na hysterektomii a i když vím,že dělám dobře,tak vítám každé povzbuzení.V červenci mi bude 42 let,mám tři děti a vzhledem ke zdravotním potížím je to pro mne jediné řešení.Bohužel né všichni mne podpoří a od mé sestry jsem si vyslechla i nepěkné urážky,ale ani to mne neodradí a operaci podstoupím.Ještě jednou děkuji :-)

2 0
možnosti
DS

Paní Sovová, děláte pro sebe a své děti to nejlepší, co můžeteV. Nic si z řečí Vaší sestry a jí podobných nedělejte a soustřeďte se jen a jen na své uzdravení!! A jakmile se uzdravíte, užívejte si každičké chviličky se svými dětmi, se svou rodinouV. Jsem si jistá, že Vaší sestře dojde, jakou udělala chybu a kdyby náhodou ne, opakujte si to, co já po ty roky, kdy jsem děti vychovávala sama :"moje účty nikdo neplatí a mé děti nikdo nevychovává"R^

Boží požehnání Vám i Vaší rodině. Budeme na Vás s manželem myslet.

0 0
možnosti
BH

"Ohnivě jsme diskutovali s manželem". Nechte si sve knizeci rady a respektujte rozhodnuti Angeliny Jolie. Je to pouze jeji rozhodnuti, ktere urcite nebylo lehke a velmi dobre vedela, proc to udelala.

0 0
možnosti
PS

Blog není o rozhodnutí , ale o poselství. Doporučuji přečíst znova a pak se budeme těšit na Váš názor.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti
PS

Účel světí prostředky? Ty mi nedáš dítě, tak další... Jé, to je ošklivý, další... To je zase hloupé, další... A každé ráno se v zrcadle pochválí, jak je šikovný, protože si plní cíl mít vlastní dítě. Ano, to je odsouzení hodné. Rozvádět to doufám není třeba.

0 0
možnosti
JK

J40i36ř39í 92K95v15ě29š

26. 3. 2015 21:33

Chtěl jsem připsat svůj názor, ale zjistil jsem, že je již obsažen v článku, takže nezbývá než dodat R^ a karma.

2 0
možnosti
MR

M54i28l59a82n 31R61a69d11e18k

26. 3. 2015 21:15

Mate pravdu, kdyby mi doktor rekl ze mam rakovinu, a mel bych se nechat vyoperovat, nevaham.

Zivot je krasny, a byl by krasny i bez sexu.

1 0
možnosti
JR

J39a37r56a 40R77a12n37k

27. 3. 2015 2:19

V sobotu jsem byla na pohrbu, rimsko katolicka mse ve francouzstine. Behem 3 let je to druha ze tri sester, kdyz jsme vysli z kostela ven, par vnoucat zenrele skypovalo s nekym v Quebecku, dcera zemrele uz na pohreb nemohla prijet, rakovina v pokrocilem stavu....ve veku 47 let. Jiste ze budou pozustali chodit na pravidelne kontroly a testy, bohuzel, nekdy staci 4 mesice po kontrole a ptate se, proc?

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
DS

Nevím, pane Pavlato. A vy byste chtěl přijít o rodinu poté, co se Vám v důsledku zvětšené prostaty a strachu ze selhání sníží sexuální apetence? Anebo kdy Vám nemoc sebere sílu, elán, či Vás přímo zohyzdí?

Nemluvila jsem konkrétně o adopci, existuje pěstounská péče a jiné způsoby, jak se starat o děti. Kdo chce, způsob si najde.

2 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.