Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

A17n43n20a 70N68o82v33a

5. 5. 2015 9:20

Paní Stárková, zajímalo by mě, zda víte, kolik bylo za poslední roky nakaženo dětí černým kašlem a kolik dětí na jeho následky zemřelo.

Vadí mi, že se tu oháníte věcmi, co jsou považovány za pravdu, ale nikdo o nich ve skutečnosti nic neví.

0 0
možnosti
DS

A víte proč, paní Nova? Protože se stále udržuje slušná proočkovanost naší populace. Příklady toho, když se jí udržet nepodaří jsou  zde, http://www.szu.cz/tema/vakciny/nekolik-komentaru-k-ockovani, zde

http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cern%C3%BD_ka%C5%A1el a zde http://ona.idnes.cz/cerny-kasel-a-ockovani-06z-/zdravi.aspx?c=A141024_114303_zdravi_pet. Mohu i pokračovat.

Ale pokud Vy víte více, ráda se poučím, prosím relevantní link.

0 0
možnosti
Foto

Problém s vámi a lidmi vám podobným je, že si do ostatních promítáte své vlastní myšlení. Nechte na ostatních jejich volby a starejte se v prvé řadě o ty svoje. Že si někdo zvolí jinou cestu než vy, není vždy důsledkem špatné volby na základě špatných informací. Pro vás je dobrá ta vaše volba, pro mně zase ta moje. A když se na mé cestě něco podělá, věřte, že nebudu jako vy hledat viníka nikde jinde než v sobě. Chce to mít v sobě trochu pokory a úcty k právům ostatních a ne být jen přesvědčen o své vlastní neomylnosti.

3 0
možnosti
DS

Vy jste nepochybně vzácná výjimka, pane Chuchmo (v tom nehledání viníka, myslím), o sobě si myslím, že mám taktéž velmi slušně vyvinutu sebereflexi.

0 0
možnosti
Foto

Dášo, exkluzivní zamyšlení, až se mi zatajil dech. Řeším téma vztahu mezi odpovědnost a možnostmi (volbou) denně, ačkoliv v jiné souvislosti.

A co mne neskutečně děsí je nejen fakt, že jako jednotlivci neumíme s možností volby odpovědně zacházet, ale zejména to, že společnost obecně vnímá spíše toho, kdo víc křičí, než toho, kdo víc umí a udělá.

x

Dnes opravdu velké poděkování.

0 0
možnosti
DS

Děkuju, Jani, za uznání. Muselo to ven :-)

0 0
možnosti
Foto

Naprosto zásadní je vždy nalezení viníka. Pokud možno vždy vně okolo sebe. Kupříkladu za to, že mne bolí záda a nefungují prášky může doktor a ne mých 135 kg. Za to, že mám ucpané cévy na nohách může doktor a nikoli mých 60 cigaret denně a pohyb od Lidlu domů a zpět.

V tom je základní potíž každého jedince. Teprve převzetím odpovědnosti za sebe sama se společnost začne měnit. Je to ale dlouhá cesta.

Vám karma, koneckonců jako vždy

2 0
možnosti
DS

Děkuji Vám, za příspěvek i karmu:-).

Máte pravdu, za svá nedávno bloklá záda si mohu taktéž sama, neboť jsem s naším Budulínkem v ruce (8 měsíců/9,77kg) udělala přesně ten pohyb "nohy stojí tělo rotuje", co se nemá. Už jsem si vynadala, shodila pár kil, zobla při těch nejhorších bolestech pár Ibalginů a suché teplo+ pozvolná jóga pomáhají;-D (stydím se, bo ten pohyb jsem dělala, když jsem ho i s auto sedačkou usazovala do Lidl vozíčku). Ale jinak si na nedostatek pohybu a posilování stěžovat nemůžu;-D

1 0
možnosti
DS