Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Vážená paní, vy jste typická představitelka militantní matky. Příliš ochranářské a příliš řešící. Vaše děti "viděly" něco v televizi. Nezlobte se, ale ve čtyřech a sedmi letech tomu zbla rozuměli prd. Pokud viděli pouze přenos z Dvojiček, tak zcela nechápu jak ke jménu Bin Ladin chlapeček došel. To jméno se vyskytlo až o kus později. Spíše než na přenos reagovaly na Vaše vystupování. A ještě něco - to, co Vaše děti viděli v TV přežívaly syrské děti na své kůži. Možná Vás tento fakt donutí zamyslet se.

0 0
možnosti
DS

Paní Baloghová. Netuším, jak jste z tohoto blogu usoudila, že jsem militantní. Pokud Vám přijde normální jako rodič neřešit, když děti ze spaní pláčou, bojí se o své rodiče a jinak projevují obavy, pak si netroufám hodnotit, jaký druh matky jste Vy.

Hovořím o situaci, kdy se daný problém, stejně jako ten současný, řeší nejen doma a v TV, ale i v obchodě, ve školce či škole, Zkrátka kdy daný problém ovládne veřejnost tak, jako v roce 2001 i jako tímto pátkem počínaje.

1 0
možnosti
Foto

NECHÁPU, že tu nejsou rodiče menších dětíR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1773x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.