Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P78e43t43r 77B55u24r72i66a86n

13. 6. 2020 18:12

Samozřejmě že chování čínského velvyslance je nepřijatelné, a když se choval nestandardně, tak jsem se jasně vyjádřil. AB

Babiš umí někdy i překvapit. Tady palec nahoru.

0 0
možnosti

M66i53l64a62n 28K40e69s36l

13. 6. 2020 15:51

Podle fotografie neodhadnu jaká jste váhová kategorie .Myslím si však ,že váš kop,který by zrovna nezasáhl choulostivé partie obra,by jej ani nenaštval,ale rozesmál.Koho může ta naše republika kopat,kde najde rovnocenného soupeře.Teď i v minulosti jsme vždy plnili přání či rozkazy mocnějšího.Hopsali jsme podle přání Němců,Rusů. Teď hopsáme dle přání EU,NATO,USA a za čas i Číny.EU nám radí,kdo má být premiérem,kdo má být v radě televize,NATO nám ukazuje kde jsou teroristé ohrožující Prahu(Afganistán,Mali) a které musíme zlikvidovat,musíme podle jejich přání hlídat nebe nad Pobaltím,Trump nám vzkázal,že nás nebude chránit ,když nenakoupíme zbraně,za kolik a jeho.Již Hitler o nás prohlásil:Češi jsou zvláštní národ,zatlačíš -couvnou,povolíš jsou zpět.Jedna dáma o nás prohlásila:Češi,když zjistí,že hlavou zeď neprorazí,tak jí podčůrají.Historie ukazuje,že asi měla pravdu.Díky této taktice jsme přežili Rakousko-Uhersko,přežili jsme Německou okupaci,přežili jsme socialismus a komunismus a přežijeme i současnost.Nejsme národ hrdinů,je nás málo.

1 1
možnosti
Foto

Bohužel jste si nepřečetla naprosto klíčovou větu v blogu pana Kroupy- cituji:

"Když kopnete dvoumetrového chlapa jen tak pro nic za nic do holeně, tak se po Vás taky ožene"

Zdroj: https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=752886

Pan Kroupa zdůrazňuje kopání do holeně PRO NIC ZA NIC. Cožpak měl Miloš Vystrčil nějaký důvod kopat Čínu do holeně?

Co provedla Čína naší republice?

To, že se kriticky vyjadřuje k provokacím některým našich politiků?

Naprosto zbytečným, ale hlavně bezdůvodným kopáním do holeně si máme získat respekt a sebeúctu?

Pouze se ztrapníme i v očích těch, komu se chce pan Vystrčil zavděčit.

Miloš Vystrčil navíc svým malým vzrůstem ještě dodává celé záležitosti směšnosti na druhou, protože prezident Číny je proti němu fyzicky velký chlap.

0 0
možnosti

Co provedl Taiwan nasi republice? Proc Taiwanu nepomoci? Ceskoslovenska Republika by nikdy nevznikla bez pomoci zvenci. Vidim to jako podporu malemu narodu na Taiwanu proti svevoli mocnych, jako usili vytvorit solidaritu malych proti mocnym , jako oplaceni dluhu nasim podpurcum z roku 1918. Zit a nechat zit, toto komuniste, naciste a fasiste pretezko nekdy pochopi.

3 0
možnosti

P39e15t82r 77B15u82r85i76a63n

13. 6. 2020 13:39

Karma, souhlas.

A navíc je velmi sporné zdali a jaké obchodní omezení by Čína použila. Je totiž na obchodu závislá možná víc než my. A to nemluvím o tom, že z toho procentíka vzájemného obchodu tvoří polovinu tchajwanské firmy v pevninské části Číny.

3 1
možnosti

děkuji, pane Buriane

0 0
možnosti

Nevím, kde jste vzala, že se kláníme zrovna Číně. Mám pocit, že se klaníme (a velmi hluboce) spíše opačným směrem, a je zajimavé, že tato očividná skutečnost vám vůbec nevadí.

Nechápu tu horlivost, s jakou tu prezentujete naši "národní hrdost" - kopáním do kohokoli si žádnou váženost a věrohodnost ještě nikdo nikdy, tedy ani nějaký stát, nezískal.

Zodpovědná politika je vyvážená politika a jakékoli excesy včetně poklonkování směrem na západ nebo na východ jsou pouze známkou naprosté nedůvěryhodnosti a malosti.

Pletete sem jména některých našich velikánů, kteří mnohdy s nasazením vlastního života(!) a za cenu krutého pronásledování a vystupovali proti zjevným nekalostem a křivdám krutě páchaným na našich lidech, a vlastně je naprosto dehonestujete srovnaváním s jakýmsi (tvrdě placeným a naprosto nic neriskujicím) Minářem a Vystrčilem.

9 2
možnosti

P96e78t45r 73N19e67d89v58ě11d

13. 6. 2020 10:25

Čechům dělej čest, přelez, přeskoč, ale nepodlez....jo, jo Orlík ten to věděl už tenkrát...

Kdy to bylo, kdy jsme měli jako češi respekt, který bychom měli získat zpět? Chybí nám na rozdíl třeba od Lucemburska 12 000 odvedených mužů do německé armády a 3000 padlých v boji proti rusákům? Nebudeme počítat groše? Obr nám sem sype něco za 500 miliard ročně ,opravdu by to nikdo nepocítil a nebyl naštvaný, kdyby se to třeba omezilo jen proto, že by obr nechtěl být okopáván prckem ?

0 1
možnosti

Obr nám sem sype něco za 500 miliard ročně!! Ne, ten obr od nás, za svoje zboží, získá 500 miliard ročně a mám za to, že tady nechá, za naše zboží, asi desetinu.

1 0
možnosti

Mě jen vrtá hlavou, proč si nekopne VB,Německo,Francie,USA.....Kopnout si v dnešní době do tak důležitého obchodního partnera si nedovolí nikdo. Vůbec nechápu smysl této provokace. Nejenom, že to poškodí vzájemné vztahy, ale navíc jsme za hlupáky, kterým se po straně tak akorát každý směje.

7 0
možnosti

Ale Čína pro nás není důležitý obchodní partner,mnohem víc vyveze než nechá. A o jejich investicích u nás pochybuje i Milouš Zeman.

2 0
možnosti

Já se v současné době více obávám některých doporučení EU pro konkrétní život v této zemi.

8 0
možnosti

Já ne, nemám důvod! :-)

3 0
možnosti

nestává se mi to často, abych v jednom dni, sděloval svůj názor, ale paní autorka je krystalický čistá naivka, že jako velmoc, jakou Čína je, bude revidovat své chování, kvůli cestě nějakého, dodnes naprosto neznámého, nýmanda, který odůvodňuje svoji truc cestu například výrokem, že "maximálně někdo krátkodobě prodělá"? Podsekretář jejich podsekretáře když, zvedne na jednáních se svými partnery obočí nad českou naivitou, tak u těch, ve jménu zůstat obchodními partnery Číny, už si neškrtneme. Vy můžete, zároveň s Vystrčilem, dělat ramena, jste příslušníci cechu, který si, zatím(!), vždy vyřval zvýšení platů, ale jsou tu podnikatelé, z jejichž daní jsou nejen Vystrčilovy platy, ale i Vaše, a ti mohou, a já věřím, bohužel, že budou tady tím "hrdinstvím" postiženi

8 2
možnosti

Vy na svet pohlizite zrejme hlavne pres penize - respektuju

dalsi lide ale daji pred penezi prednost etice

2 1
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.