Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Paní Stárková, já bych se neukvapoval. Rodiče AL jsou rodiče 27 letého chlápka, nikoliv zločince. Zločince z něj udělala média na něčí popud a zdaleka není jisté, zda je vinen. Vzpomeňte na mediální kapmaň kolem MH 17, včetně celé řady střídajících se zaručených viníků. Dodneška není konec. Doba je zlá, není problém ovlivňovat nebo korumpovat odbornou veřejnost, expertýzy, vědecké studie, odborné posudky. Samozřejmě ve vyšším zájmu, nebo pro naše dobro. Proto bych byl zdrženlivý ve svých soudech.;-)

2 0
možnosti
DS

Já se neukvapuji a nikoho nesoudím, pane Janouškovče. V posledním odstavci píši, že je klidně možné, že bude dodatečně omilostněn, ale že na utrpení jeho rodičů to nic nezmění. A popisuji situaci, jak ji nejspíše vnímají teď, v žádném případě nepovažuji vinu jejich syna za "hotovou věc". :-)

2 0
možnosti
DT

Je to tak. Od samého začátku mě dost děsí pocit, že to mohlo být celé i jinak - a jak to asi prožívají příbuzní (zbylí příslušníci rodiny). Nikdo normálně uvažující jim snad vinu za jeho depresi dávat nebude - ovšem nejsme všichni až takhle soudní. 

I v případě, že se prokáže, že to byl o pravdu on - lituju i je, stejně jako lituju rodiče těch dětí,  co byly na palubě.

0 0
možnosti
Foto

Ve které škole Vás naučili ten hrůzotvar "28miletý"?

0 0
možnosti
DS

Omlouvám se za formu. Opravím.

0 0
možnosti
ZH

Včera na němcích vysílali nějaký dokument a mluvil tam nějaký američan, který létal s tankovacím letounem. A ten popisoval, jak měl takový depky, že skoro každý let to chtěl narvat do země. ale nemohl nějak přestat létat, přestože se bál do letadla nastoupit, ale nakonec nastoupil odstartoval a celou dobu bojoval s touhou se zabít. 18 měsíců to trvalo, než skončil. Říkal, že ho nejvíc vyčerpávalo to se přemoci a nenabourat. Jo, jsou to věci.:-(

0 0
možnosti
DS

Děkuji za návštěvu, pane Hlásný. přesně tak. hrůza je to:-(

0 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu a karmu.

Nicméně, proti nemoci je i milující rodič do značné míry krátký. Člověk, který provede to, co nejspíše pan Lubitz spáchal, není duševně zdráv. I přes podrobnou kontrolu všech letců není možné přesně zjistit aktuální pohnutky jedince. Depresi lze velmi úspěšně dissimulovat.

Vedle obětí v letadle je třeba mít soucit i s rodiči onoho pilota

12 0
možnosti
DS

Děkuji, pane Vodvářko. Je to hrůza. Právě, moc dobře vím, že jde "občůrat" psychotesty, je to jen otázka zvyku:-(. A tak chudáci rodiče, ti aby, ač nic nezavinili, chodili skrz kanály;-(

0 0
možnosti
Foto

Co k tomu dodat ? Nic . Prostě - hrůza.

3 0
možnosti
DS

Děkuji, máte pravdu.:-(

0 0
možnosti