Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ty jo, to je síla. Brečím jak želva. Vybavila se mi zkušenost stará skoro dva roky. Synovi bylo 8 měsíců a skončil po průjmu a zvracení s dehydratací na JIPce. Napojen na různé přístroje, kapačku...bezvládný jako hadrová panenka.;-(

Zjistili mu alergii na žloutek. Naštěstí z toho po roce "vyrostl" a celé vajíčko může bez omezení.

Ať se malému daří!V

0 0
možnosti
Foto

Dáší, no to je šílený zážitek. Při čtení jsem tu hrůzu prožívala s vámi, fakt mi i v tom horku běhal mráz po zádech. Bože můj, hlavně že to dobře dopadlo. Tak teď už jen příjemné a zdravé léto! V

0 0
možnosti

No jo, pořád se doporučuje, že veškeré drinky v těchto destinacích mají být jen balené. A nejlíp si je i sám otevírat, čistýma rukama. Což pikolík taky většinou nezajistí. :-)

0 0
možnosti
ŠČ

Po naší návštěvě Tunisu jsme zjistili, že onemocněli nějakým typem průjmu jen ti, kteří jedli syrovou zeleninu a různé saláty z ní - toho tam bylo spousta a vypadalo to opravdu chutně. My co jedli vše tepelně zpracované jsme byli v pohodě.

0 0
možnosti
Foto

Úplně nechápu výběr Vaši destinace a ještě s dítětem. Tunisko, Egypt jsou vyhlášená průjmovými onemocněními. Někdy i úmrtími turistů. Zdravotní péče je tam mizerná. Měli jste štěstí že to dobře dopadlo a příšte prosím zvažte, kam poletíte.

0 1
možnosti
LK

Pozitivní je, že to nebyla uplavice. Bohužel tyto střevní problémy často provázejí pobyty v sev. Africe. Známý tak kdysi strávil celý týden dovolené. Na sucharech v pokoji s častými prochazkami na wc.

0 0
možnosti
Foto

8-oDáši nejdřív jsem měla u čtení husinu, teď u konce slzy v očích. Muselo to být hrozné (a to nemám děti). Zvládla jsi to dobře holka R^V

0 0
možnosti
VS

Před 14 roky jsem takto sotva dovezl z Džerby manželku, zjistili ji pak i nejakeho parazita ve střevech, snad nedopadne syn podobně. Do těchto zemí už nikdy více, natož s dětmi.

1 0
možnosti
DS

Tak to zní hrozivě. Snad je paní už v pořádku a náš syn také. Zatím se to pozvolna lepší. Děkuji. Také už budeme obezřetnější.

0 0
možnosti
Foto

Naštěstí konec dobrý.V A vůbec nepochybuji, že jste udělali maximum. Nejlépe se radí, když u dané věci nejsme. Chjo. 8-oVěřím, že další hezké letní zážitky alespoň trochu zastíní tuto hrůzu. V

1 0
možnosti
DS

Ahoj Soni, děkuji moc, také doufáme. Mimochodem, v pondělí razíme k sestře do Německa a upozorňovala, že budeme jezdit k vodě, protože nás, opět, čekají čtyřicítky. Tam (krapet dejavu, když jsme jezdili za tátou do Hamburku, rovnou nechal napouštět bazén, věděl, že ten týden, dva, tam bude teplo :-) ).

1 0
možnosti
AK

Ještěže všechno dobře dopadlo. Bohužel na problémy tohoto druhu jste si vybrali tu nejhorší možnou destinaci.

1 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.