Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já musela dnes hrát na syna svého bratrance (5 let). Všichni ostatní už to vědí... Ale bylo to takové tajemné, čekat, až zazvoní zvoneček.;-)

0 0
možnosti
Foto

Já si myslím, je to správný přístup Dášo!!

2 0
možnosti
Foto

J74a72n47a 31M13a89j89o59v60á

26. 12. 2015 16:12

Dášo, děkuji, mám to (ač nevěřící) velmi podobně.

Ježíšek a další zázraky pro nás patří do skupiny cenných hodnot, které se přenášejí v rodině a nemá smysl je vnímat jinak.

Čert s Mikulášem byli pro mé děti vždycky hra (stejně si tím nebyly jisty :-)), ale Ježíšek, ten k nám svým způsobem chodí dodnes.

Malé děti byly někdy v předškolním věku přizvány k tajuplné hře, v níž se i ony samy postupně staly Ježíšky. To už význam Vánoc v křesťanském slova smyslu samozřejmě znaly. A dneska? Nejmladší člence domácnosti je skoro třináct a každý rok k nám chodí. Ježíšek.

Jen ty dopisy mu nepíšeme za okno, ale na facebook, protože nás život rozfoukal po celé republice :-).

Díky za článek. R^

2 0
možnosti
Foto

Dášo, cítím to tak stejně a jsem moc ráda, že na to tajemno po létech moc ráda vzpomínám, zrovna jako mí synové. R^;-)

2 0
možnosti
JR

J78a43r85a 90R64a27n18k

26. 12. 2015 16:54

Diky babicce a dedovi to bylo jeste tajuplnejsi, deda tam vnasel i cerne labute a letajici prasatko mi bylo pripominano tak casto, ze jsem tim pobavila spolecnost pri posledni vernisazi, kde se takove nachazelo - velikosti vlcaka, ale bylo z polodrahokamu. Vanoce jsem i bez stromecku a kapra v zahrade slavila stejnym zpusobem, vsichni neco dostali, dokonce i myvalove, ma ted dve mladata, vcera je privedla ukazat:-)V

Preji vsem krasny rok a pokud mohu - prosim bez slunicek a pravdolaskaru. Z techto slov par lidi udelalo nadavky a nelibi se mi to.

2 0
možnosti