Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle mého mícháte dvě rozdílné situace. Budu se s láskou starat a pečovat o milovanou osobu, když bude nemocná či postižená, ale odmítám jen pomyšlení, že budu já sám přítěží a bude se muset někdo starat o mne....

0 0
možnosti

...dovolím si Dáši (ve vší účtě) nesouhlasit s Tvým vnímáním.

Nejvyšší stupeň lásky, je respektovat rozhodnutí milované osoby a to bez ohledu na důsledky V

0 0
možnosti

Lépe bych to neřekla......R^

2 0
možnosti
Foto

Dášo, dobrá mamino a manželko, po přečtení tohoto článku jsem se rozhodl, požádat manžela o svolení si s jeho manželkou TYKAT. Dobře rozebráno, kéž by si to přečetl čekatel na slavíka. Myslím, že ten jeho nynější stav onemocnění má něco společného s tím, pamatuji ho jen jako mluvícího zastřeným hlasem. Dášeno R^R^

1 0
možnosti

Pokud vím, tak Jiří Pomeje se chystá namísto rozsáhlého invazivního zákroku držet 40-ti denní hladovku, která spoustě lidí pomohla, bohužel ale spíše v rané fázi bujení.

1 0
možnosti

chtěla bych vidět tu spoustu lidí..nikoho neznám....

1 0
možnosti
Foto

V této situaci je to rozhodnutí, jestli si MOŽNÁ koupit víc času, nebo ne. Plus úvaha nad kvalitou toho času... Z nějakého úhlu pohledu to pochopit jde.

4 0
možnosti

Určitě má smysl zůstat déle živý a zdravý. Ovšem prodloužit si trvání vážné nemoci ... :-/

0 0
možnosti

Nechápu smysl tohoto blogu. Pomeje je u mě b-b a hochštapler, ale tohle rozhodnutí je jen jeho věc, je to jeho život, a úvahy ostatních nad tím, zda se rozhodl "správně", jsou naprosto mimo.

4 0
možnosti
Foto

Jak to píše autorka: „... byl to on, kdo svůj život, manželství, rozvody, dluhy i nemoc a její léčení učinil věcmi veřejnými, medializovanými“ – proto mi připadá zcela přípustné se jeho poslednímu rozhodnutí věnovat mediálně; pokud paní Stárková tuto potřebu cítí, nemám vůči jejímu úmyslu sebemenší výtku.

0 0
možnosti

P64e67t84r 17A66g36u31l25á30r

9. 11. 2017 21:38

IMHO J.Pomeje chtěl být producent. Jak se ukázalo velice neúspěšný. Tak neúspěšný, že je v dluzích až po uši. Nebo byl? Vztahovala se na něj Klausova amnestie. Přesto tou rolí žije. Jeho žena... ti dva se hledali až se našli. Docela jasně si vybavuji, že se asi před rokem rozcházeli. Mistr Pomeje hraje svoji další životní roli. Nemoc, kterou trpí prožívá spousta lidí. Jen mistr se rozhodl, že bude trpět na očích veřejnosti.

2 2
možnosti
Foto

Jiří Pomeje je jako producent nadmíru úspěšný. Má na svém kontě řadu úspěšně produkovaných akcí. Vy zřejmě narážíte na film Andělské oči, který nebyl producentským neúspěchem ale typickým příkladem české zákeřnosti, když Pomeje byl svými partnery podveden. V podstatě se jedná o velice podobný případ, jako měl Martin Dejdar se svým filmem "Manor" česky tuším Panství, kde vinou partnerů se sám dostal do dluhové pasti. Navíc, ten film je díky koproducentovi naprosto zaseknutý, takže se s ním nedá manipulovat ani jej prodávat. Pomejeho Andělské oči tuto kletbu nemají, přesto z jejích prodeje nejde k němu ani koruna.

Bylo by dobré, abyste si zjistil alespoň základní fakta, nežli se budete dále snažit někoho napadat. To se týká údajného rozcházení z manželkou na které si údajně pamatujete, přestože žádné nebylo a byla to jen další z kachen bulváru.

2 0
možnosti

R96a93d91e80k 54J85a58r47o26š

9. 11. 2017 21:37

Pokud vím, tak se teď rozhodl pro nějakou speciální hladovku (pijí se u ní jen ovocné šťávy) v rámci alternativní léčby. Ovšem lékaři ho před ní silně varují...

0 0
možnosti

:-)....Za svůj zatím poměrně dlouhý život jsem poznal hodně známých a dokonce i přátele, kteří se "slavíkem" žili a někteří také ještě žijí a dokonce pracují. Měl jsem obdobný problém, primář v nemocnici, když mi tuk zprávu oznámil, se mě zeptal? Máte vážnou nemoc, chcete operovat. Bez váhání jsem přikývl. Vyplatilo se mi to!

V současné době je medicina skutečně na vysoké úrovni a lékaři......bez nadsázky, dovedou dělat zázraky. Moc jim děkuji ! R^R^R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.