Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J54a30n75a 39M71a73j62o85v98á

16. 7. 2015 20:21

Situaci se mi komentovat nechce, ale jen malý postřeh. Je až mrazivé, jak často lidé, kterým začnou ti ostatní naslouchat, tu (domnělou) moc neunesou a začnou se považovat za vševědoucí a prostě a jednoduše zblbnou.

Moc opravdu korumpuje. A ani to nemusí souviset s ekonomickým ziskem.

1 0
možnosti
DS

Jani, naprostý souhlas.R^

0 0
možnosti
MK

Všem obhájcům HateFree doporučuji poslední článek paní Němečkové.

0 0
možnosti
Foto

O HateFree se tady bavite ale vicemene jen vy ;-)

0 0
možnosti
JK

Dobrý večer, podívejte se na nejnovější "reakci" pí.Hrindové na jejím facebookovém profilu. Propadá se do stále většího bahna... Echo.24 o ní zveřejnilo článek (hodně tvrdý, dle mého ovšem pravdivý) a ona se ještě rozčiluje, že nedostala prostor se vyjádřit! Jak jsou novináři zlí! Jako, kdyby snad včera nebylo již všechno řečeno... ;-(Pak si stěžuje, jak jí lidi sprostě nadávají. Ale když čtu komentáře na facebooku, tak až na pár všudypřítomných vyjímek vidím jen celkem slušné odsouzení, povzdechy a politování. Paní Hrindová místo sebereflexe podléhá komplexu mučednice.:-) Jsem přesvědčený, že Konvička je natolik chytrý a hájící vlastní zájmy, že se jí rychle "zbaví". Jak říkám - mučednice. Možná je to přesně to, oč zde běží. Já do ní kopat nebudu, svým způsobem je mě jí líto. Vůbec pak nechápu, že je členkou ODS a na svém face se k tomu hrdě hlásí!!!

2 0
možnosti
DS

Děkuji, pane Konráde. Jdu si počíst. Jak říkáte. Je mi p. Hrindové svým způsobem líto. Ale je to tak trochu o té jámě a následném pádu do ní...

0 0
možnosti
MK

Rv Stojí Vám to za to napsat takový blábol?! Jak jsem již napsal pod její článek: některé obraty a souvislosti byly podány neobratně a vzbudily zbytečné vášně.

Mám stejný názor formu projektu; je-li alespoň z části úspěšný, bylo by vhodné, vedle hlavní myšlenky - prohlídky- upozornit na celou šíři nebezpečí. Soustředit se jen a jen na jedno je promarněná příležitost.

A z mužského pohledu vím sakra dobře, o čem mluvím. Každý měsíc v Motole mezi desítkami mužských šířím své zkušenosti.

0 2
možnosti
DS

stojí, pane Kulhavý, stojí. Je to můj způsob, jak se s otřesem, který nejen mně p. Hrindová včera způsobila.

A mimochodem, jsem ráda, že jste v pořádku. 

Ale o záběr a kvalitu projektu sl. Bittalové paní Hrindové absolutně nešlo, to snad víte. To byl zástupný problém.

1 0
možnosti
JR

J94a41r75a 84R46a48n41k

15. 7. 2015 18:50

Diky za kazdy rozumny clanek, ta vcerejsi bestialnost je nejen nevkusna, ale bez jakekoliv lidskosti a predevsim znalosti. Mam kolegyni, pred dvema lety - 52 roku a rakovina prsou, chemoterapie, mizerny zivot, rozhodla se pro totalni mastektomii. Stala se svym zpusobem take aktivistkou, bojuje za to, aby stat daval vice penez na vyzkum rakoviny - jakekoliv. Porada "fund raising", stara se vice o osvetu, misto aby psala nechutne blogy....Hrindova chce s temito nazory do politiky?8-o

4 1
možnosti
MJ

Včera jsem nevěřila vlastním očím. Vám karma.

5 1
možnosti
ZB

Karma.Autorka Vámi kritizovaného blogu se dost odkopala.A je to dobře aspon si dost lidí všimne jaké typy lidí přitahuje Konvička a spol.Něco tak nelidského a závistivého jsem dlouho nečetl. Autorka toho hnoje je bývalou političkou ODS a jako asistentka poslance byla sedm let přisáta ke státnímu cecku,to ji nevadilo.Ted by se tam zřejmě ráda vrátila a dost lidí jí tady a Konvičkovi dělá užitečné idioty...

8 1
možnosti
Foto

Tak kvuli tem uzitecnym idiotum zde koneckoncu jsou a publikuji, ze

0 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1773x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.