Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Celé je to moc pěkné, ale tohle mě krásně dostalo:

A tak si říkám, že ten déšť je tak trochu jako můj dědeček. Dokud jsme ho přemlouvali, tak ne a ne přijít. Jakmile jsme mu dali čas, je tu.

Zdroj: https://dagmarstarkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=673485

0 0
možnosti

Moc pěkná vzpomínka:-)

Taky mám v paměti "prázdninovou" studánku, ale lesní. Jezdili jsme k tetě do blízkých Radešovic, a na koupání chodili přes les. Tam byla nádherná studánka, a v ní strojovým způsobem plavaly žabičky cca 3cm velké. A bylo jich hodně. Úplně mi jako holce učarovaly. Od té doby jsem takové neviděla.

Jo, dětství...nádhera!:-)

3 0
možnosti
DS

to muselo být krásné :-)

1 0
možnosti
Foto

Byly doby, kdy ženy nespaly a pracovaly pro blaho svých rodin. Kolikrát máma zvládla přes noc vyžehlit dva koše prádla a upéct buchtu. :-O

I to sucho bylo, budete mít jen jeden bazének a jestli vycákáte vodu, další vám nenapustíme a babička provázkem zkoumající hladinu vody ve studně a k tomu všemu trvale podmáčená louka, kde byl prý nepoužitelný pramen. Letos vypadá jak Sahara i ta...

3 0
možnosti
DS

Já si právě taky říkám, jak to ty ženy (mamka, babička a tety) zvládaly a jak je možné, že já si je pamatuji jen u té kávy, ale ony se musely honit jako blázen. Když si vezmu, že mamka čekala, až přijdu ze školy, sedli jsme na bus i s kočárem s některým z mých sourozenců, jeli jsme přes celé město, pak ta zahrada, večer návrat stejnou cestou, doma zpracovat, co jsme donesli a druhý den nanovo. A když chodila do práce, tak jsme tohle absolvovali, když z ní dorazila ona. A netuším, kdy doma uklízela, prala a tak.

No my na té zahradě také neměli nic na koupání, jenom vanu. Ale bylo to supr.

1 0
možnosti
Foto

Konečně nějaký lidský blog....

3 0
možnosti
Foto

Moc hezké...my jsme studánku neměli, jen normální kohoutek...

Tohle ti sedí R^

1 0
možnosti
DS

děkuji, Jani, pochopila jsem ;-)

0 0
možnosti
ND

Letní vzpomínání... Moc príma.

2 0
možnosti
JW

Hezky napsáno. Mám podobné vzpomínky,

3 0
možnosti