Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Ivanko, vy jste vegetariáni? Tak to se omlouvám:-).

0 0
možnosti
Foto

J89a90n94a 33M68a36j43o69v36á

22. 2. 2015 13:10

Šiš, tohle nesmí najít můj drahý muž! Jinak začne dělat psí oči (1. fáze) nebo konfritovat (2. fáze). 

Omlouvám se, spěchám, jdu mu schovat počítač;-)

1 0
možnosti
DS

;-DR^ tak až bude hodnej, Jani ;-D

1 0
možnosti
AJŘ

Jen co koupím králíka, vyzkouším. Už jsem o tom kdysi četla, ale není nad to, když někdo komu důvěřujete, doporučí;-D;-D.

3 0
možnosti
DS

to mne Těší, paní Řehořová, že se u Vás těším takové důvěře:-)

0 0
možnosti
ZS

Dášo, já jsem vůči konfitování taky skeptická...;-)

1 0
možnosti
DS

:-)chápu, Zuzko,když mi to manžel vyprávěl, při slově sádlo se mi dobře neudělalo. přesvědčil mě až ten králík :-)

0 0
možnosti
VK

Určitě vyzkousim, naši mají kraliky a to maso je proste suché.Stehna mám v mrazáku,premyslela jsem,co s nimi,Váš blog mi přišel jako na zavolanou :)) Musi byt to maso v sadle úplně potopene?No asi jo.

0 0
možnosti
DS

Dobrý den, Věruš (paní Kabíčková). Po dobu úpravy by mělo, ale když nějaký kousek vykoukne a vznikne kůrčička, nic se nestane :-). Já se ty kousky snažím jeden do druhého "zaklesnout", aby se navzájem zatěžovaly. Na plný pekáčový plech jsem ted spotřebovala kolem 1,5 kg sádla, ale to tam byly ušáci dva a k tomu kus bůčku (aby zbylo něco pro syna na kolej). Nebezpečí této úpravy je v tom, že 4 dospěláci zpucnou králíka na posezení ;-D;-D;-D. Já například ho nikdy nestihnu ani vyfotit ;-DHezký den a dobrou chuť.

0 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1773x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.