Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen bych měl jednu malou poznámku: pro nezasvěceného to může být trochu matoucí. Pomoc v názvu totiž má více organizací (Helppes, Pomocné tlapky, Pes pomůže,...), většina pracuje dobře. Bohužel konstatování, že mají pomoc v názvu, může ukazovat na kteroukoli z nich. A může jim to i uškodit.

Proto je třeba uvést název té organizace. Je to Helppes.

0 0
možnosti
DS

Já nesmím, pane Metelko, čtěte viz níže.

0 0
možnosti
Foto

Milá redakce Idnes. Je sice pěkné,že poutáte na Titulce více blogů,než dříve,ale ten nepoměr doby poutání je až do očí bijící. Půl hodiny? A jiný tam nechat půl dne,nebo 24 hodin? Tento výborný blog stáhnete po půl,nebo třičtvrtě hodině proč? Příkaz odněkud,nebo se vám nicneříkající text paní Fay zdá zajímavější?

0 0
možnosti
DS

Ono je to způsobeno tím, že jsme nakrátko změnila název blogu. Redakce pro to měla objektivní důvod. Věřím, že nám admin dá další možnost, aby si blog mohlo přečíst co nejvíce lidí. Děkuji za zastání, Šárko :-)

1 0
možnosti
Foto

Pokud nenapíšete organizaci, tak ubližujete všem dobrým organizacím. Vaše vyjádření "Vyhledáte si nejznámější a nejvychválenější organizaci..." a pak zmínka, že má v názvu pomoc a psa, je velmi nefér - protože takových organizací je víc.... Zkušenost šílená, věnuju se 16 let canisterapii, spolupracovala jsem se školou pro výcvik vodících psů (taky je u nás víc organizací, které se tomuto výcviku věnují, a kvalita práce je velmi různá), apod, věřte mi - vše se dá zneužít, dělat špatně....ale nejmenování nic neřeší..

0 0
možnosti
DS

Dovoluji si ohradit se. a) ve třetím pokračování hodlám společnost pojmenovat a b) tou nejznámější je ta jediná. a ve druhém pokračování píši, že to jde i jinak. Děkui za postřeh a nebojte se, nehodlám očerňovat všechny organizace. Opravdu jich většina pomáhá. Jen ta jedna už jaksi pozapomněla, za jaký účelem zahájila svou funkci.

0 0
možnosti
Foto

Do Výběru s TebouR^ A až si to přečte paní D.,vzteky se zvencne.

1 0
možnosti
Foto

Ještě jsi měla napsat,odkud Dáša pocházela a že to byla už druhá rodina. Ale to možná bude v tom pokračování?;-)

1 0
možnosti
Foto

Tak je to v pokračování,díky.;-D

0 0
možnosti
PK

Jako starý pejskař tomu ani nemohu věřit, to co vím zcela jasně, že výběr psa byl chybný a tu "organizaci" bych protáhl médii a i soudem, aby se to již nemohlo opakovat.

2 0
možnosti
Foto

Uz jsem četla na fcb. Ale od Tebe je to srozumitelnější:-)R^

0 0
možnosti
JS

Tak to je tedy dílo...

Vkládám odkaz na neziskovku, kde se věnují psům i klientům a výsledky mají

http://www.pomocnetlapky.cz/cz/o-spolecnosti-pomocne-tlapky/

1 0
možnosti
DS

Těch lepších, co to myslí dobře s klienty i psy je Jani více. Organizace o které píši, je však nejen nejznámější, ale má chapadla jako chobotnice a, zkrátka, nepomáhá, jak by člověk čekal. Mně zarazila ta aureola strachu, co kolem sebe šíří. Děkuji, Jani

2 0
možnosti
Foto

Před pár lety jsem na Hlaváku dal padesátikačku za nějakou čínskou cetku a za dobrý pocit, že jsem přispěl na asistenčního psa. Ta sbírka byla férovka, holka předtím dělala na našem dispečinku a orazítkovaných potvrzení měla dost, žádní podvodníci z Rumunska. Název té organizace už po letech z hlavy nevydoluju, byla to prostě jedna z těch známějších.

Nebylo by možné (vím, že blog má přísná pravidla) nějak aspoň trochu naznačit, kdo to byl? Třeba by pár lidí nepřispělo někomu, kdo si to nezaslouží.

1 0
možnosti
Foto

Dáša v názvu blogu už snad víc naznačovat nemůže.:-) Přemýšlejte;-)

1 0
možnosti
Foto

Božekriste Dášo! Strašná zkušenost!!!! Věřím, že už je vše v pořádku....Přeji klidnou neděli, Alžbeta

2 0
možnosti
DS

Je to strašné, Bětuš a strašné jsou i běžné praktiky té organizace :-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1773x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.