Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Zkrátka spekulace a zase spekulace. Pročpak ty "natěšené" děti nebyly rodiči posílány celou dobu do školy? Dětičkám se prostě nechtělo a pro rodiče to znamenalo příjemný, bezpracný pravidelný přísun dávek. Děti lítaly od rána do večera po venku a rodiče si užívali dlouhodobého placeného volna, místo aby chodili řádně do práce a přispívali tak k fungování propadajíci se ekonomiky.

Tomu se říká zneužívání státních prostředků na úkor nás všech.

3 0
možnosti
PC

A dodám ještě:

Místo poukazování na vládu, která tak jak tak dělá více průšvihů než užitečných věcí, bych v tomto případě hledal podstatu problému - a ta je, jak jsem psal výše, na straně rodičů, ale i mnohých učitelů, kteří je nabádali, ať děti do školy neposílají. (Včetně autorky, kteréa na toto téma před více jak měsícem napsala blog.)

1 0
možnosti
Foto

I24v52o 15C60i14l69i97c40h

26. 6. 2020 13:14

Tahle vláda je zcela chaotická a ta hysterie kolem koronaviru to ukázala v plné nahotě, to je prostě fakt. Ale ne zcela chápu, proč ještě i nyní rodiče neposílají děti do školy a sami nejdou do práce? 8-o

1 0
možnosti
DS

No, jednak dostali na začátku května na výběr a druhak, i kdyby se rozhodli je tam poslat rovnou, obávám se, že by většina škol při těch omezeních (uzavřené skupiny, roušky, nekontaktování) stejně nestačila kapacita. Druhostupňové děti (na které ale většinou rodiče už Očr nečerpali) by se na full time výuku nevešly ani náhodou).

0 0
možnosti
Foto

Přesně ve smyslu nadpisů mých článků "Když levá ruka Babišovy vlády zatím neví, co dělá ruka pravá". Proto všichni voliči ODS, TOP 09, STAN, Pirátů aj. pevně doufají, že sněmovní volby v roce 2021 vyhrají Bartošovci a celý tento legrační "Cirkus Babiš" dají do pořádku /jak slíbili v říjnu 2017/, a že spoustu lidí přitom pošlou za katr. [>-]

0 0
možnosti
DS

To by bylo prima, děkuji

0 0
možnosti
VH

Jsem přesvědčen, že schválně.

Tak, jako jsem byl přesvědčen, že je schválně uzákoněno právo na odklad placení nájemného - za nájemné nezaplacené v daném měsíci nemůžete žádat příspěvek na bydlení. Kde jsem mohl, tam jsem varoval. Ukázalo se, že oprávněně.

Darebáci požadují jen nehorázný deficit, aniž by něčím rozumným pomohli.

3 0
možnosti
DS

souhlasím. Je to nehorázné

0 0
možnosti
PD

P17e32t66r 29D49r27a43p14a15l

26. 6. 2020 11:40

taky máme v práci ženskou, co už 4. měsíc leží doma na ošetřovačce. předpokládám, že 1.7. přijde do práce a bude chtít dovolenou, protože jsou prázdniny

0 0
možnosti
DS

Zjevně nemáte děti školou povinné. Kdybyste je měl a dělal jste, co se od takového rodiče požaduje, věděl byste, že ošetřovačka na základě koronaviru je na hony vzdálena "ležení". Já jsem učitelka, ale zeptejte se rodičů, kteří strávili ony 4 měsíce se svými dětmi nejen v režimu 24/7, a to ve funkci učitele, vychovatele, drába, uklízeče, kuchaře a namnoze u toho vykonávali svou práci v rámci home officu... možná byste se divil, ale valná většina z nich už stříhá metr, aby mohli do práce.

2 1
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.