Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Když řeknete, paní Stárková, "A", musíte umět také říci "B". Je velmi snadné zůstat v pozici ani ryba ani rak.

Masovou migrační vlnu lze označit jako nestandartní a k ní se přesně hodí pojem výjimečný stav a to pro Středozemí a hranici s Tureckem. Migranty bez dokladů bych označil za podvodníky, kteří se snaží obejít azylové zákony a vracel je.

Především je nutno eliminovat přepravní mafii, která m.j. i aktivisty z IS verbují i v klidových oblastech střední Afriky, slibují, že se o ně bohatá Evropa postará a současně mezi zverbované vpašuje své bojovníky; ostatně tak, jak to prohlásili.

Pragmatické pro okamžité řešení: nebudou lodě, nebudou běženci a když, tak velmi málo.

1 3
možnosti
Foto

Tak retoriku si zacinate jiz osvojovat, ted jeste zapracovat na zbytku .... Nemam pocit, ze vy rikate to "B". Mluvite az dejme tomu o "H", coz je mnohem horsi, nez rici jen "A", byt nemyslim, ze to pani Starkova udelala .... Vy ve vsem zrejme hledate konflikt. Nechapu ... Prislo mi, ze tento blog je spise o "nas" a ne o "nich", nemyslite? .. Zkuste si to precist jeste jednou, nez zase jen bezmyslenkovite nabehnete ominusovat vsechno, co je v rozporu s vasim videnim sveta ;-) .... Mimochodem, jeste nedavno bylo podle vas jedinym resenim podepsani petice, ted jiz eliminujete prepravni mafie, aniz byste se zamyslel nad jakoukoliv pravni a technickou souvislosti. Nebo jiz planujete vyrazit sam?

3 2
možnosti
Foto

R^ .. jsem si jisty, ze mluvite mnoha lidem z duse .. R^

Presto, ze s vami mnohdy nesouhlasim, jsem rad, ze se tady takovy nazor objevil. Kdybych to umel napsat jako vy, jiz davno bych sem neco podobneho vlozil ... Nastesti je tech posuzovacu a kriklounu stokrat mene, nez by se zdalo podle hlasitosti a jejich kriku ... Slava zdravemu rozumu

3 3
možnosti
DS

děkuji, pane Vanourku. Ani nevíte, jak mě těší, že jsem snad konečně zvládla zformulovat své myšlenky o něco lépe.

1 3
možnosti
JT

Mám stejný pocit, jen u jiného tématu. Diskutující mi přijdou jak sekta, které stačí 2-3 argumenty a kdo má jiný názor je okamžitě napadán a hlavně osobně souzen...Dokonce zjištuji, že u toho jiného tématu už ani nikdo moc nediskutuje - pač už víme, že je to marný...

Karma..

5 3
možnosti
DS

děkuji. Pokud myslíte to téma, co si myslím, že myslíte, paní Jano, pak stojím za Vámi.:-)

1 3
možnosti
JP

J23o24s60e13f 34P67a55r53á86k

15. 6. 2015 17:52

Stojíte si za svým i přes mediální tlak. A to se mi líbí.R^ A to s Vámi často nesouhlasím. Karma.

3 2
možnosti
DS

děkuji, karma od oponenta potěší zvláště :-)

1 1
možnosti
PP

Ja vedel proc uz idnes blogy nesleduju :) Na zaklade vaseho postu jsem se zacetl do "clanku s karmou" a hysterie opet dosahla noveho maxima.

Kazdy kdo si dovoli diskurs komplikovat oddelovanim jednotlivych temat (islam, imigranti, muslimove, azylanti, ..) je pomalu kolaborant a vlastizradce. Tam kde pred rokem existovala +/- "debata", je dneska nalepkovaci knizka pro deti.

Slovy klasika: Já pořád nějak nechápu, jak přesně máme ubránit ty naše svatý hodnoty, když je spláchneme do hajzlu při první konfrontaci s něčím jiným.

6 2
možnosti
LN

...jako husa nejspíše potrefená se ptám...proč nám vytýkáte ...to co přesně děláte sama...???...tedy že každý o kom si usmyslíte..... že nesouhlasí s vaší strategií otevřené náruče a vítání uprchlíků... je ausgerechnecht zběsilý ručníkářobijec....který už doma dělá zásoby kvérů, nábojů a handgranátů....???

5 1
možnosti
DS

Pane Nádvorníku, co dodat? Pokud jste, ani po několikerém mém pokusu vysvětlit mé postoje, nezměnil ten Váš vůči mne, pak jste se, ausgerchnet, označkoval sám, nezlobte se. V žádném mém blogu totiž nepopisuji "otevřenou náruč a vítání uprchlíků". Buď mé blogy nečtete a rovnou soudíte anebo...

3 3
možnosti
JR
JR

J97a34r25a 95R26a60n76k

15. 6. 2015 17:23

Zname se zde vesmes vsichni a i nase reakce pod clanky zdejsich konvertitek, jasali jsme vetsinou nad zakazy staveb minaretu ve Svycarsku, ale kde byli ti bojovnici proti islamu v te dobe? Osobne jsem poslala financni castku na zachytny tabor pro syrske uprchliky v Turecku (pres zdejsi Cerveny kriz - kdy vlada da presne tu samou castku), podepisovani petic pomaha asi tak, jako kdyz ja zde podepisu petici proti japonskemu chytani velryb...... Burcovani zde a nadavani tem, kteri v sobe maji jeste zbytek "humanity" je neproduktivni, apelovani na ty nejvyssi na Hrade by snad melo mit vetsi ucinek. Propagace a rekrutovani islamistu se trestat musi a proto by se meli evropsti "vudci" sebrat a jet ucit o imigracnich zakonech do Australie, nebo Kanady. Nakonec i USA se snazi uz leta a presto maji 5 milionu ilegalu vsech barev a zed je vetsinou pro kocku, minuly rok pochytali 6.000 decek....a kam s nimi?

3 2
možnosti
EP

Co tedy chcete, přestěhovat do Evropy "jenom" polovinu Afriky, v tom je ten kompromis?

3 5
možnosti
DS

čtete vůbec moje blogy anebo rovnou soudíte? Zkuste občas nepředvídat a nepodsouvat lidem své vlastní myšlenky či "předpoklady". Pokud se chcete k něčemu věcně vyjadřovat, tak je dobré si přečíst, k čemu se vyjadřujete.

4 4
možnosti
JS

Pouze drobná poznámka. USA, Kanada a GB podepsali stejnou listinu základních práv. Zkuste na př. mít v zavazadle do GB pracovní oblek a jedete zpátky. Už jste zapomněla na kontroly britských orgánů i na českých letištích? Platí snad pro tyto státy jiný výklad human relations?

4 0
možnosti
JR

J68a60r47a 23R44a82n86k

15. 6. 2015 17:28

Pane Slavicku, presto i tyto zeme maji zachranare ve Stredozemnim a lovi ty, kteri nemaji sanci prezit. Daji jim prvni pomoc a vysadi je v zachytnych taborech. Je o tom skutecne dost na netu v anglictine a jako pouzivatel internetu, pokud jazyk neznate, muzete pouzit "prekladac";-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1773x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.