Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

děkuji. A co jste  tím chtěl, pane Tanistro, říci?

0 0
možnosti
VM

V58á73c31l40a79v 32M85a28c69h

12. 6. 2015 15:51

Při přečtení tohoto článku mě napadlo jediné slovo - Alibismus.

Jinými slovy, uprchlíky tu nechcete, ale pokud byste si dupla, mohla byste být označena za rasistu, xenofoba apod. Také nechci rozklad společnosti a to žádným způsobem. Obávám se ale že posílání uctivých suplik politikům či pohlednic do bruselu  je přístup který nic neřeší a tedy v důsledku vede k jedné nebo druhé krajnosti.

0 0
možnosti
DS

Každý máme své způsoby a představy o tom, co je správné, pane Machu. Pokud dupáním myslíte rozdmýchávání (mimo jiné i extrémistických) vášní, emocí a radikalismu prostřednictvím nafouknutých bublin, tak to opravdu nechci.

Nemyslím si, že iniciování změn v ústavě je alibismem, ale proti gustu žádný dišputát, pane Machu.

1 0
možnosti

Až založíte vy nějakou organizaci, přihlásím se.R^ Konvička se totiž asi opravdu zbláznil (resp. trpí symptomem velikášství) a pro slušné lidi u něj není místo. Potřebuje nějakou oponenturu jako sůl.

2 0
možnosti
DS

Skvěle jste vystihl můj poslední dobou čím dál tím nutkavější pocit. Rozhodně děkuji za podporu.:-)

1 0
možnosti
Foto

Sice se tak úplně neshodneme v názoru, ale oceňuji váš rozumný přístup, zejména apel na nastavení pravidel a máte ode mě karmu.

Bez ohledu na to jestli naše republika je nebo není pro přijmání uprchlíků a bez ohledu jak dopadnou kvóty musíme být řádně připraveni, mít nachystanou legislativu, revidovat karanténí postupy, varianty kam kolik imigrantů umístit.....

3 0
možnosti
DS

děkuji, pane Polický:-)

0 0
možnosti
Foto

Námi volení zástupci mají ve Sněmovně na další rok a půl práce až nad hlavu a na něco takového, o čem píšete ve svém blogu, nemají absolutně ani čas a ani náladu. Kdyby se měli zabývat každým nespokojeným občanem, vznikl by zde totální chaos a zmatek. 200 poslanců a 81 senátorů žije v absolutně jiném světě a o tom, co se děje mezi lidmi, je v podstatě nezajímá - a i kdyby snad přece občas aspoň trochu je to zajímat mohlo, nemají čas se tím zabývat...!

1 0
možnosti
DS

děkuji za příspěvek, pane Šindeláři. Doufala jsem, že jsem to napsala lépe, než jako svůj rozmar. Pevně doufám, že jim ta naléhavost a skutečnost, že jde o veřejný a zájem, brzy dojde.

1 0
možnosti
JN

J48i27ř43í 17N36o97s26e37k

12. 6. 2015 13:28

R^ Ano a zdravím!!

0 0
možnosti