Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mimochodem, v Klatovech bude nějaký zvláště výživný vzduch ... takový extrémní.

Už svědčí úplně všichni. A jak se mi tak zdá, tak i proti všem.

Kdyby to nebylo hodně smutné, tak bych si dovolila říci, že i Moliére by záviděl zápletku. Jenže ono to setsakra smutné je.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji, že nad tématem přemýšlíte. Rodina by měla mít respekt a autonomii.

2 0
možnosti
DS

ale vždyť se to bezprostředně týká nás, našich dětí a vnoučat. Také děkuji za Vaše porozumění.

0 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, absolutně mi není jasné, kde autorka a i mnozí ostatní vzala tu neochvějnou jistotu, že se zde stal tragický omyl, tragická, ne-li dokonce záměrná, chyba?

Každého života je škoda a pokud skončí sebevraždou, tak samozřejmě ještě víc.

Ovšem žádná sebevražda, ani ta nejslavnější, není bez dalších příčin.

Viděl snad někdo třeba chorobopis zesnulého? Já samozřejmě ne a pochybuji, že kdokoli, kdo zde diskutuje.

2 0
možnosti
DS

Krásný dobrý den, pane Hermánku. Četl jste, při vší úctě, pozorně závěr mého blogu, na který reagujete, nebo jste již přišel s hotovým názorem, jakmile jste si přečetl titulek?

0 0
možnosti
VK

Hysterie nezná mezí. Dav zblblej a zmanipulovanej. Nikdo vám nic nebere!

3 0
možnosti
DS

Dovoluji si protiargumentovat. Nejsem dav, troufám si dokonce říci, že nejsem zblblá ani hysterická. Jsem znepokojený rodič. Vy, dovoluji si předpokládat, malé děti ještě nebo už nemáte. Hezký den přeji.

1 0
možnosti
MT

Jmenujte, prosím, jediný případ, kdy byly v ČR děti odebrány na základě společného koupání či hopsknutí dětí do postele k rodičům či na základě vylhaného obvinění ze zneužívání, tedy obvinění cizí osobou, nemluvme teď o obviněních, která padají v rámci rodiny za účelem pomsty partnerovi.

Nikdo rodičům děti nebere, pokud se k nim nechovají jak dobytek, bohužel někdy ani tehdy ne.

3 0
možnosti
Foto

"nemluvme teď o obviněních, která padají v rámci rodiny za účelem pomsty partnerovi."

Proč?

1 0
možnosti
KM

Odseparovani na kratsi dobu zadny vliv nema. Vase deti nejezdili k babickam, tetickam, na skoly-skolky v prirode?

Ja rozhodne nehodlam prestat "prdet" noucatkum na brisko, ba I na zadacek a nejruznejsim zpusobem se s nimi mazlit, jak jsme to delali se svymi detmi. A svete div se, nestalo se nic, jako se nestane ani dnes.

Uboha medii krmena hysterie.

4 1
možnosti
DS

Ne, paní Metelová, moje starší, dnes dospělé děti, nikam samy beze mne nejezdily až do staršího školního věku. Neměli jsme potřebu je někde odkládat. I v nemocici jsme s nimi pokaždé byla, o různých vyšetřeních ani nemluvě, dokonce jsem je sama držela při ORL zákrocích.

Já také nepřestávám, považuji to za esenciální součást výchovy, ze své minulosti mám exemplární příklad, jak to dopadá, když to rodiče nedělají. Jen nedávné události otřásly mou jistotu. Tu Vaši Vám ze srdce přeji.

Ono nejde ani o hysterii ani medii krmenou. Jde jen o to, že si veřejnost uvědomila, že by se "sluha" systém mohl stát brzy špatným "pánem" (viz Norsko). Tak trochu pohádka o tom, jak krásná idea a plamenné přesvědčení jednotlivců nejsou zárukou správného provedení a benefitu pro společnost. Nezažili jsme to už většina z nás???

3 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1773x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.