Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já nevím, co se dělo s nějakým vkládáním a nevkládáním. Je mi to jedno. Jestli něco Dáša porušila, je to její byznys a byznys jedině s administrací, ne s kváky Moudré a madam Dubcové, jak říkával kdysi jeden odsud vyštípaný pán, otec místní blogerky, paní Dubcové, klepny non plus ultra...jež musí býti u všeho.

Moudrá si umí vždycky vyhlédnout oběť..sledujte , jak je to tak půl roku zpět Dáša Stárková. Dělala tohle jako persona vždycky a já tušila, že až sem vstoupím před těmi čtyřmi lety... stanu se tou věčně napadanou i já. Stala jsem se:))Dva roky jsem byla. Ted už to se mnou není tak lehké...Není nad to chudákům dát příležitost, Madam Moudrá ví, jak se před vesmírem odrovnat sama, Jan Jílek, víc říkat nemusím... Nedělala bych si z těch řečí hlavu, jediné co řešit, a to jsi udělala, přijmout výtku adminů. V tomto byznysu prospěšno vidět - hnědé skvrny chycené košile mají váhu, co let chmýří pampelišek...a paralelu i v tom odkvétání:) tam bych viděla asi i základ...

5 0
možnosti

Pořád je mi vás líto, paní Kielbergerová, s takovým přístupem k lidem se určitě žije těžko. Ačkoliv víte úplné houby predhazujete mi zde mého stolkera, který mi dělal několik let ze života peklo a nejen mně, ještě mj. i jiné blogerce, byť o něco mírněji, vám určitě známé. Podle mého přesvědčení byl nemocný, ale to sem nepatří. Nepatří sem ani vaše urážky, které administrace trpí a jiné maže. Osobujete si právo soudit lidi nevybíravými slovy za to, že si dovolují napsat své názory, připomínky apod.

Já už jsem chvála bohu vcelku v klidu, už mě takové soudy netrápí, spíš jak píšu je mi jejich autorů líto.

A toho pána, co zminujete nikdo nevystipal, vystipal se sám...

Jestli mohu, tak radu, žijte budoucností a ne minulostí...

0 0
možnosti

Chci se omluvit adminům. Doopravdy mi nedošlo, že jsem se provinila proti kodexu blogera, když jsem podobný blog (zde jsem změnila závěr) před pár dny smazala poté, co se pod ním rozvinula nenávistná diskuse jistých lidí. Stejně tak mi nedošlo, že jsem se provinila podruhé, když jsem blog upravila a znovu zveřejnila. Učinila jsem tak na žádost několika přátel, kteří si ho nestihli přečíst nebo chtěli poslat odkaz na něj svým přátelům. Ještě jednou se omlouvám adminům a těm, kdo blog chtějí číst.

A neodpustím si říci některým diskutérům pode mnou... přečtěte si závěr blogu, prosím. Jsem si jistá, že se v něm najdete. Krásný den přeji vám všem.

3 0
možnosti

Paní Stárková, pořád nechápu proč si nemohli váš článek lidé číst i nadále, dokonce jak píšu i vytisknout, když jste ho uvedla podruhé. Ale já už to nebudu řešit, normálně bych to nekomentovala, ale vůbec se mi nelíbilo jak vaši obdivovatelé (nevím jak je mám nazvat) zaútočili na dva oponenty, kteří nikoho neurazeli.

Chybovala jste, to chybujeme každý, administrace to nevyhodnotila jako přestupek, proč, to je jiná píseň, my zde nejsme admini, ale říct co se nám nelíbí, a to slušně, snad ještě můžeme. Uvést třikrát jeden článek s podstatným textem je pro mě jako bývalého blogera unikum, ani dvakrát bych si nedovolila...

2 0
možnosti

dekuju, Daso, ze jsi text vratila zpet

je treba, aby ho precetlo co nejvice lidi

5 0
možnosti
Foto

Aby si přečetlo, že "Přiznávám, že mne svou řečí Miloš Zeman příjemně překvapil."

Občas dovedete překvapit i Vy

0 0
možnosti

Nejvyšší čas, začít národ pomalu promoudřovat.:-)R^

8 0
možnosti

No, tady je hned několik kandidátů na červený diplom:-)

5 0
možnosti

Paní Dubcová, to je od Vás pěkné, že se zastáváte člověka, který tady všechny uráží

a nejen v této diskuzi. Obraz morálky je možné si na základě nejenom této diskuze udělat a věřte, že si jej spousta lidí udělalo už dávno předtím

7 0
možnosti

Víte, na tomto blogu a diskusi lze krásně vidět jak je ta spravedlnost, slušnost a dodržování pravidel pro někoho jen póza a důvodem pro útoky na jiné, ale sám je dodržovat nemusí. Dokonce má i své zastánce, kteří uznávají dodržování pravidel jen pro někoho...

Vážení, tím zastáváním se autorky jen prokazujete jak vám jsou pravidla u něčeho tedy u toho, no u prtky na krtky jak kdy chcete a se vám to hodí.

To, že jste se pustili do paní Moudré, která o porušení pravidel promluvila, je už jen poslední tah štětcem na vašem obrazu morálky...

4 1
možnosti

Paní Naďo, přesně takR^

1 1
možnosti
Foto

Nedivím se, že tady p. Moudrá vyskakuje jako čertík. Kdysi se tu prsila, jak usilovně na několik pokusů studovala marxismus-leninismus. A co se v mládí naučíš... .

4 2
možnosti

O co Vám stále jde, paní Stárková? 8-oPíšete, smažete, znovu totéž píšete.... to už je snad diagnóza nebo co.

2 3
možnosti

Ano, představte si, že mne o to pár lidí požádalo, tak jsem jim vyhověla. Ale jak píši v rámci blogu. Své pohnutky nikomu nehodlám dále vysvětlovat ani se obhajovat. A dokonce ani nehodlám klesnout na Vaši úroveň a opětovat Vám urážky. Hezký den Vám přeji, pane Chmelíku.

5 0
možnosti
Foto

Už zase? Co na to redakce?

Vydat stejný článek opakovaně s novým datem a časem publikace není bez dohody s redakcí povoleno, a to ani v případě, že původní článek autor deaktivuje.

Zdroj: https://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=30939

0 2
možnosti
Foto

Bloger by bez dohody s redakcí blog iDNES.cz neměl mazat již publikované texty, pokud k tomu nemá závažný důvod. I v takovém případě je ale povinen o smazání informovat administraci, pokud článek není starší než 48 hodin a to buď vzkazem v helpdesku, nebo mailem na admin.blog@idnes.cz.

Zdroj: https://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=30939

0 2
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.