Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Holka, máme taky ty mršky! Na půdě si snad dneska hrály fotbal, to byl rachot8-o to víš, okál, tady je vše slyšet. Jinak jsem o nich psala loni;-)

http://stanclova.blog.idnes.cz/c/434783/Tak-Fidorku-mi-zrat-nebudes.html

1 0
možnosti
Foto

J56a76n64a 75M44a27j39o69v45á

29. 12. 2015 12:45

pořád doufáme, že se mezi myšími rody ještě nerozšířilo, že naše kočky jsou víc plyšové než myšilovné

2 0
možnosti
DS

No Jani, jsou to neposedy, zvědavé jak opička, ty myšky. Ale když ti vaši plyšáčci jsou tááááák nyny:-)

0 0
možnosti
Foto

Tyhle zážitky máme občas na chalupě, Dášo. K tomu ještě kunu v prostoru střešní izolace. Jen hlasitá hudba ji na chvíli vypudíR^

0 0
možnosti
DS

Horste, to jsem jednou zažila u kamarádky ve znovuzabydleném starém domě. Za zdí jsem slyšela, jak si kuňata hrají s ořechy, co tam měla na zemi vyskládané k vysušení. Nic moc pocit :-)

0 0
možnosti
Foto

Taky jsem měl kdysi v baráku supermyš, která se dokázala vyhnout všem pastičkám... Ony skutečně dokážou bejt neskutečně mazaný

Nakonec jsem ji dostal tak, že jsem do kontejneru od tenisových míčků dal tři noci po sobě kus sýra a ona si na to docela zvykla. No a čtvrtou noc jsem tu bednu z jedné třetiny napustil vodou a sýr jsem nechal plavat na hladině na víčku od mlíka. A za dvě hodiny jsem z kuchyně slyšel zoufalé šplouchání :-)

0 0
možnosti

tedy - to není nic ke chlubení:-( hlásila se snad ta myš do kurzu plavání?

(je třeba nabídnout sýr švýcarský, např,gruyére, a nebo čokoládu nad 70%. Myš není žádná blbka);-D

4 0
možnosti
DA

D10a53v26i45d 34A68d33l63e46r

29. 12. 2015 5:28

Mám moc rád, jakožto hrdý služebník svého kocoura, články O myších a lidech. :-) Vlastně o kočkách.

Jen nesouhlasím s tak zakořenělým až mýtickým omylem, že kočky se chodí se svou kořistí chlubit. Ne, nosí si ji domů, do hnízda, do bezpečí - jakožto ostražité šelmy. Stejně jako si levhart tahá antilopu na strom. :-)

0 0
možnosti
DS

Davide, pak nevím, jak si mám vysvětlovat ty myší tělíčka bez hlavičky či hlavičky bez tělíček na našich rohožkách, křeslech od venkovního sezení a kamarádovi dokonce velkou krysí mrtvolu položenou vedle bačkory páníčka. Ale je fakt, že v naší domácnosti je smazán rozdíl mezi kočkou a psem. Pes chytá myši s kočkami a kočky za mnou chodí po zahradě jako psi a když odpočívám na gauči, mám je vyskládané vedle sebe pod sebou na jedné svorné hromadě :-)

0 0
možnosti
Foto

S myšma jsme to měli jednu dobu rovněž zlé.

Naše sklepení, kde jsou uloženy potraviny, navštívila myš /nepochybně byla z příbuzeneckého poměru s tou Vaší, neboť neúnavně nakousla vždy jeden sáček, pytlík apod., aby přešla na druhý/. Pasti nebyly k ničemu, nebylo možné ji polapit.

Poté jsem se rozhodl k radikálnímu kroku - vešel jsem do naší místnosti a pomalu jsem bral jednu věc do druhé a překládal na jiné místo. Zhruba po polovině přeložených věcí se konečně myš dala do pohybu. Po několika neúspěšných pokusech se mi konečně podařilo přiklopit plastovou krabicí. V tu chvíli do sklepa vešla moje asi 12 letá dcerka, která po zjištění, že mám myšku a hodlám ji zlikvidovat, dostala hysterický záchvat a nazvala mne vrahem.

Jako úplný blbec jsem onu myš nesl asi 300 metrů po poli a tam ji živou vypustil za radostného kvikotu potomka, který mi nevěřil, že ji nechám žít a nezabiji ji po cestě.

Nyní mám sklep ucpaný, myši mne již nenavštěvují.

Pěkný večer.

1 0
možnosti
DS

;-D;-D;-D něco podobného jsme zažili, když jsem s dětmi (tenkrát 9 a 6) dojeli ke kamarádce na Hanou. Spolu s tatínkem právě vyplavili krtka naše děti byly nadšené, viděly živého krtka poprvé v životě. Kamarádka drsně prohlásila :"tak a jdeme ho přehodit přes plot sousedovým slepicím. Moje děti začaly plakat tak usedavě, že se jich ujal kamarádky tatínek (taky je nazýval "moje česká vnoučata") a, přesně jako Vy, Tomáši, s nimi přešel s krtkem v kýblu lán pole a tam ho společně vypustili na svobodu:-)

1 0
možnosti
Foto

J80a21n 47P40r54a25ž52á56k

28. 12. 2015 15:05

R^Hezkýýý:-)

Jedna naše dávná kočka si vytvořila myší chov na půdě. Pár si jich tam nanosila, ony jí utekly dřív, než je stačila "poškodit" a začaly se tam množit. Kočku to přestalo bavit a zbytek práce nechala bohorovně na nás:-)

2 0
možnosti
DS

Děkuji :-). No to mohla být pěkná lapálie. My máme na prahu balkonových dveří tepelný kolektor (soustava tenoulinkých plechů jeden ve druhém). Myš-uprchlice před některou z koček předloni propadla mříží nad ním a na plíšky se napíchla. Protože byla ještě topná sezona, byla mumifikována. Dlouho jsme nemohli přijít na to, co to po bytě smrdí a trápí můj těhotenstvím přecitlivělý čich. Přišli jsme na to až jednou navečer, kdy se zároveň zatopilo a my seděli dostatečně blízko. Nebohá myš už se nikdy nedověděla, jak blízko svobodě přišla o svůj bídný život :-)

2 0
možnosti
JZ

Jeste lepsi nez mysi vyhanet, je vyslovit jim zakaz vstupu do objektu. Cedule s napisem "Mysim vstup zakazan" jsou k dostani v kazdem dobrem hobbymarketu jiz od 499 Kc.

1 0
možnosti
JR

J59a49r45a 40R29a42n26k

28. 12. 2015 22:30

Ve vsech jazycich? Ty zdejsi jen anglicky:-)

Nechala jsem se nachytat na zvlastni mysonicitelnou ultrazvukovou vec, ktera stala asi 30$ a mysi ji obchazely a rejdily vesele dal i se dvema spicima kockama;-)

0 0
možnosti
Foto

mám funkční pasti, které s nimi nemají slitování, vyhazuji tak jednu denně, ale neubývá jich...

1 0
možnosti
Foto

jaké !!???? Nám nic nefunguje. Spapká, odejde...

1 0
možnosti