Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Svatomartinskou husu/kachnu (podle toho co seženu) chystáme až příští víkend. Loni ji pekl manžel asi 8 hodin, ale povedla se. Já vyzkouším nějaký časově méně náročný recept. Přeji brzké uzdravení. :-):-):-)

0 0
možnosti
DS

Děkuji, Pavli, za příspěvek. já měla jeden rok dvě šílené obludy obrovské (ale taky asi 8 strávníků), tak jsem je rozpůlila a pekly se tak max 4h. Ale na tu krůtu se těším a počítám, že ta se těch 8h bude dělat.

0 0
možnosti
Foto

Také já společně s Magdou doufám, že zdraví se navrátilo. Při čtení jsem se olizoval R^

0 0
možnosti
DS

děkuji, Horste, to jsem ráda,  že jsem se trefila do chuti.

0 0
možnosti
MJ

Dášo, to koukám, jaká jste kuchařka...ano, člověk míní, pánbůh mění. Ani my nemáme husu, nebyla. Tak uděláme někdy kachnu. Doufám, že jste už zdravá.:-)

0 0
možnosti
DS

Magdi, zdraví zatím nic moc, ale aspoň si rodina užívá mého "bobříka mlčení". My husy děláme až co žijeme na vesnici a co jsem se dostala ke zdroji.

A kuchařka? To spíš mus. Jak se mi rozrůstá rodina především o pány tvorstva a nejstarší syn už navíc jezdí na kolej, roste nutnost vytvořit, ideálně při jednom, co největší množství jedlé variabilně upravitelné hmoty. I ti králíci museli být dva... BYLI ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1773x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.