Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opravte si to. Děti se opravdu o tu duhu nesází.

Ale jinak koncepčně velmi výstižné a ilustrativní!R^

1 0
možnosti
DS

děkuji, opraveno. On mi to dělá český editor a přehlédla jsem to :-)

0 0
možnosti
Foto

Vlastně neznám žádného žijícího politika (tedy aspoň u nás), který by měl v sobě noblesu a šarm, v tomhle má královna značný náskok. Jenže ta má armádu imagemakerů, což asi není případ našich prezidentů. Projev monarchů není nikdy politický (neb je politicky neutrální), u prezidentských projevů to tak bohužel nebývá. Dokázala bych si však představit, že v dobách zlých se v projevu k národu nemusí prát špinavé prádlo...:-/

1 0
možnosti
VH

Projev královny je výsostně politický!! (Politika není o prhlášení, že druhá strana jsou blbci. Je o něčem zcela jiném.)

Která věta Jejího Veličenstva by neslušela politikovi?

Která věta prezidenta Vám chyběla v projevu královny?

0 0
možnosti

Alžběta se učila balamutit lid 80 let. Zeman jenom 25.

A hlavně jsou Britové, díky staletému loupenÍ v koloniích, mnohem bohatší. Vděčí za to svým vůdcům a každý jejich počin a výrok hodnotí celkem tolerantně. Na rodzíl do Čechů.

0 3
možnosti
MV

ja bych tak chtel v pozici prezidenta nekoho, kdo lid balamuti jako Alzbeta II

fakt bych si to moc pral!

5 0
možnosti
Foto

Velice ocenuji Vas pocin.

9 0
možnosti
PC

Skutečně nechápu, proč mají někteří lidé neustále potřebu pitvat, co je u nás špatně, poukazovat na to, kde kdo udělal chybu, srovnávat donekonečna jakési projevy (jsou to ostatně pouze slova, ne skutky!), "radit", lamentovat, neustále vyhledávat problémy a politikařit.(?)

Opravdu si neuvědomujete, že jsou v současné době daleko důležitější věci než nějaké projevy papalášů? Nevidíte, že má ČR zatím jedny z nejlepších výsledků, co se týká opatření v boji proti koronaviru? Nebo snad musí přijít taková pohroma, jaká potkala Itálii, Španělsko, Německo, USA i VB, abyste si uvědomili nejdůležitější lidské hodnoty? Nebo byste si je ani tak neuvědomili a o to více ještě kolem sebe prskali a sváděli vinu na druhé?

Netuším, jak tohle může někoho "naplňovat" a je mi z toho fakt zle.

Níže si přečtěte, co se děje za našimi hranicemi. Myslíte, že tam lidé řeší podobné nesmysly, jako jsou např. nějaké projevy státníků a všechnyty malichernosti, nad nimiž dokola hořekujete?

https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/vojaci-nasli-ve-spanelskych-domovech-pro-seniory-opustene-i-mrtve-lidi-40320138?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null

7 10
možnosti
JK

Myslím si, že toho nechápete mnohem víc. Vlastně téměř všechno nechápete.

8 1
možnosti
PK

Až na tu Čínu nepovažuji vystoupení Zemana za nějakou katastrofu. Představte si, že by okopíroval styl a obecný obsah královny nebo takového švédského Gustava. Jako velký fanda "Sverige" jsem si ho poslechl. Také by se to nelíbilo. Podotýkám - hodnotím jen Zemanův projev, ne jeho povahu či dojem z jeho fyzické stránky, to je jiná kapitola.

1 0
možnosti
BG

Tady není nad čím polemizovat. Královně R^.

5 1
možnosti
VB

Ještě je zajímavé, jak se chová opozice v Británii a třeba ve Francii ve srovnání s opozicí u nás. Řekl bych, že pro "demokratický blok" to vyznívá mnohem hůře než pro Zemana.

A dobré by bylo porovnat projev Babiše a královny - myslím, že zde bychom mohli Babiše pochválit.

5 1
možnosti
MV

Vy asi jo. Podle mě k chváleni nic nebylo. Že se máme chovat zodpovědně víme i bez rad pana premiéra.

9 2
možnosti
Foto

Poslouchal jsem ji na internetu. Je to typická představitelka aristokracie, která je tu od toho, aby tak nějak definovala slušnost, noblesu a vlastenectví. Její projev je přesně to, co je třeba říci. (podobně mluvila i Zuzana Čaputová). Náš president je už zcela vyprahlý, strávený vnitřní nenávistí.

P.S. Můj první blog se jmenoval Nesnesitelná lehkost bytí Miloše Zemana. Myslím, že si to užije až do konce, včetně toho, že jeho odchodu nebude nikdo želet a upadne do zapomnění.

Tobě karma.

14 7
možnosti

Čaputová je úplně "prázdná" osoba. Dělá jen to co chce Soroš, proto má absolutní podporu médi, a formu vystoupení volí tak, aby nikoho nenaštavala.

Národní katastrofa.

2 2
možnosti
JV

J50i74r66i 59V75r59a39b29e27c

10. 4. 2020 19:43

Podobné je to i s projevem paní Merkelové, vedle ní Zeman absolutní nula.

11 2
možnosti
Foto

Nebo Macrona.... Ale ty konce....

0 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.