Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč není ten článek na hlavní stránce blogů?

0 0
možnosti
DS

Pane Metelko, protože prý odporoval Kodexu blogera. Tak jsem ho přepracovala a doplnila o informace v těch odkazech uvedených. Děkuji za přízeň.

0 0
možnosti
Foto

Pro laika mého typu jde o věci naprosto nepředstavitelné. To fakt není nikdo, kdo by kontroloval výsledky výcviku těchto psů?

0 0
možnosti
DS

Tomáši, jsem také otřesená tím, co se den ze dne dozvídám. Myslím, že si mě poznal dost dobře na to, že nedám pokoj, dokud se to nezačne doopravdy řešit a nedojde k nápravě..

0 0
možnosti
Foto

Vite, co je zajímavé? Psy pro autistické děti u nás cvičí více organizací. Jenže ty neexperimentují s kříženci a psy neznámé historie. Naopak, takový pes musí být od narození pod kontrolou, intenzivně socializován a testován. Také ne všichni klienti jsou vhodní pro život se psem. Ale tohle řada organizací má už zmáknuté. Jak je vidět - ne všechny...

2 0
možnosti
DS

přesně. Byla bych moc ráda, aby se nad tím pozastavili stoupenci této konkrétní. Protože pavučina, kterou se teď proplétám, to je hnus fialovej. A obětmi jsou právě rodiny klientů a psí asistenti.

1 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1773x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.