Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Na základě diskuse jsem si též udělal názor, který ovšem nikomu nevnucuji:

Barbora Nováková+Kristýna Vaňková+Václav Chuchma=IQ houpacího koně. Ale touha po svobodě obrovská. Užijte si ji, kobylky a koníku.

0 1
možnosti
Foto

Jsem rád, že vám Františku takto pomohu aspoň ke spokojenosti nad vlastní inteligencí. Jistě vás to povznáší. ;-)

2 0
možnosti
DT
Foto

Při vší úctě: co jste si šlehla? Aneb "vtipe, vylez".

2 1
možnosti
DS

to druhé, paní Vaňková, pokud za "šleh" nepovažujete Ibalgin na virózu.

2 0
možnosti
ND

Pane Chuchmo, děkuji za odpověď. Víte, zde se plně v názorech rozcházíme. 1. Ten název tohoto článku je přesný, oč usilují, zastánkyně domácích porodů. Je úsměvné, že říkáte, že tyto ženy volají marně po jakémsi důstojném a pohodlném porodu. Zkuste si přečíst můj článek "Já matka, ty matka".  Názor, jedné z podobných matek, že se raději roztrhne než by se dala nastřihnout mluví za všechno. Za to, že je to extrémní a fanatický názor. I Kate si zaběhla porodit princeznu do  nemocnice ;-D2. Autorka mluví podle své zkušenosti a velmi rozumně. Vy podle zprostředkované skutečnosti. To je rozdíl.Je fajn, že si autorka umí udělat legraci z opačného názoru legraci, militantní přístup se snoubí s nátlkem  a hloupostí. Mně je tento humor hodně blízký.

1 2
možnosti
BN

A myslite, ze Kate tez volala:"Cut me, please" jako tady pani Dasa? To budou mit asi hodne spolecneho :-D Checht.

2 0
možnosti
ND

Ano i já jsem postižená zásahy lékařů. Nedopřáli mi vysublimování slepého střeva a nejnovějí mi nedopřáli invalidní vozíček a klidně mi zlovolně sešroubovali páteř, nutí mě rrehabilitovat  a považte já chodím, již ne se dvěmi, ale jen s jednou berlí.  Je to skandál. V ustavujícím hnutí byh prosím stála o funkci pokladníka.;-D

4 0
možnosti
DS

děkuji, paní Dubcová a blahopřeji ke zdravotním úspěchůmR^. Jen tak dál. A beru Vás samozřejmě v patrnosti;-D

0 0
možnosti
Foto

Mám ironii celkem rád, ale tahle se moc nepovedla. Čiší z ní spíš hloupost.Rv

4 2
možnosti
DS

Děkuji za příspěvek, Václave, nedá se nic dělat. Hezký večer.

0 0
možnosti
JN

Velice Vás obdivuji, že máte při dětech čas psát další a další články o Vašich porodech. Souhlasím, že nestačí napsat to jednou, čím víc článků, tím větší pravda to bude. Jistě Vám toho ještě mnoho leží v žaludku. Teda na srdci. Omlouvám se za překlep.

3 1
možnosti
DS

Děkuji za příspěvek, paní Nováková. Každá zkrátka máme jiný způsob trávení volného času (já, když syn spí, dospělé děti se zaopatří samy). Evidentně máte problém číst mé články celé, jinak byste věděla, že nepíši pouze o porodech a už vůbec ne jen o svých. Ale jsem ráda, že Vás stále těší se mnou diskutovat. Potěšení je i na mé straně. Hezký večer.

2 3
možnosti
VK

Jen si z toho dělejte legraci,ona to zas taková sranda není.Mému tatínkovi zemřela maminka na tbc,když mu byly 3roky.Jenže už moc lidí tuhle zkušenost v rodině nemá a proto se množí hlasy o tom,že je očkováni vlastně zbytečné.Taky skoro nikomu nezemřel sourozenec při domácím-přirozeném-porodu a nebo někdo blízký proto,že třeba nebyly antibiotika.Chybí trochu pokory,ona příroda je dost krutá,já bych se k ní tak nadšeně nevracela.

3 0
možnosti
DS

paní Kabíčková, omlouvám se za mystifikaci, to byla ironie, volné pokračování mých předchozích blogů "Co je u mne přirozený porod..." a "Odpovědnost jako horký brambor...". Opravdu jsem daleka toho, abych hazardovala s životem svým, svých dětí a -pokud mohu ovlivňovat- i širší rodiny. Věřte mi, jsem velmi pokorná. A kdybyste zašla do mé blogové historie, věděla byste, že jsem i velká propagátorka vakcinace. Ještě jednou se omlouvám.

1 0
možnosti
JT

Super....:-) Karma R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1773x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.