Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...a už jste poukázala na stránky komunistů...ti jsou jako nedemokratická organizace ustanoveni dokonce zákonem...což o antiislamistech rozhodně tvrdit nemůžete....

0 0
možnosti
PP

Jedním z výsledků zrušení fb stránek IVČRN je, že sevyrojila snad desítka falešných. A majív zásadě dvě motivace. Jedno jsouakce „sluníčkářů“ s cílem nalákat příznivce zrušené stránky a pak je vytrolitapod. Druhé jsou akce řekněme zjednodušeně neonacistů, kteří se rovněž snažípřetáhnout příznivce původní stránky, ovšem v zájmu prosazování svýchvlastních myšlenek, právě ve smyslu tohoto screenu. Takže pokud není úplný fake, tak nejspíš pochází právě od těchto druhých jmenovaných z falešných stránek.

Mimochodem, ono je totiž celkem vtipné, že IVČRN nenávidí sluníčkáři stejně jako tineonacisté. Pro sluníčkáře jsou IVČRN nácci, protože nehlásají slepou multikultilásku ke kdejaké kulturní odlišnosti jako islám. Apro skutečné nácky je IVČRN nepřítel, protože nebojuje za bílou rasu, ale jenproti ideologii islámu, zastává se Židů apod.

4 0
možnosti
Foto

To je marné. Slepý není ten, kdo nevidí, ale ten, kdo vidět nechce.

2 0
možnosti
PP

Krásná ukázka. jak se pro vyjádření postoje a myšlenky hledají "důkazy" a ne naopak. A když se pak ten důkaz jaksi "ztratí" tak to nic neznamená, protože na něm přeci od začátku nezáleželo...

3 1
možnosti
MK

Poněkud to nevyšlo, to přání otcem myšlenky; věnujte se raději potomkovi.

3 4
možnosti
DS

P.S. Jak jsem byla upozorněna, iniciativa IvČRN na svých webových stránkách výše uvedený výrok dementovala a přímo ho označila za fake. Na svou omluvu dodávám, že tento výrok znám od pondělka, ale dodnes jsem upozornění na jeho nepravost nenašla. Přiznávám, na webu IvČRN bych ho ani nehledala, respektive, nepředpokládala bych jejich doznání, rozhodně ne v této situaci..

Na druhou stranu jsem na fb stránce IvČRN několikrát byla jako čtenář a s podobnou rétorikou se setkala téměř běžně. Jak sám doc. Konvička při několika interview (včetně toho na DVTV) přiznal, jeho výroky o zbavení občanských práv, zplynování a rozemletí na masokostní moučku vyšly z podstatně ostřejších debat

Přiznávám, že nejsem schopna prokázat pravost výše uvedených výroků. Ale nejsem ani přesvědčena o jejich nepravosti.

A stále si stojím za první částí mého blogu, že admini facebooku měli plné právo stránky IvČRN zrušit poté, co byli mnohokrát upozorněni na nepřípustnost jejich výroků.

7 2
možnosti
Foto

A čím se taková nepřípustnost pozná? Že to říkáte Vy? Nebo pan Polický? Není v tomto státu povoleno vše, co zákon nezakazuje? Není to náhodou jeden z pilířů našeho práva? A pokud porušovali zákon, není divné, že adminy stránek pro jejich obsah nestíhá policie?

Pokud nebyl porušen zákon, tak je obsah stránek čistě pod ochranou svobody slova a nikdo nemá právo určovat, co je ještě přípustné a co ne. Když se mě nějaký výrok nelíbí, tak to dotyčnému sdělím, případně argumentuji, pokud to má smysl, případně na takové stránky nechodím. Pokud mám pocit, že porušuje zákon, tak to sdělím policii, což se ještě nestalo, a na stránky nechodím.

1 4
možnosti
Foto

Hodně povyku pro HOAX. Každý rozumný člověk do 2 minut zjistí, že je to fake. Ale Vám se to hodí do představy, co jste si o nás vytvořila, tak jste se ani neobtěžovala. Nestydíte se?

6 5
možnosti
Foto

Tem screen přesně odpovífá tomu jak se vy extremisti chováte-bez ohledu na to jestli je pravý nebo ne.

Mimochodem omezení demokracie, o ktrém se tam píše jako variantu opakovaně představitelé IVČRN/BPI obhajovali a pokud vím to co je ve screenu nikdo z vašeho vedení nerozporoval-nikdo z vás jasně nenapsal, že s popsanými metodami nesouhlasí.

Jen je uvedeno, že se vás někdo snaži zdiskreditovat-to může být i zveřejnění vašich plánů jen dle vás v nesprávnou dobu.

4 3
možnosti
BC

Proč jste nevložila odkaz na tu stránku? Je to fake a vy to moc dobře víte.

5 4
možnosti
Foto

Proč by to měla vědět. kolovalo to dnes po FB před napsáním toho článku

5 1
možnosti
JK

J21i13ř30í 60K30v14ě80š

13. 1. 2016 18:59

Za mě máte karmu. R^

Ještě bych k této pseudokauze dodal jednu věc: admini stránek IVČRN bez milosti mazali a banovali každého, kdo si s nimi dovolil nesouhlasit. Je tedy od nich a od celého vedení IVČRN přinejmenším dost pokrytecké se teď tvářit děsně ublíženě a blábolit cosi o svobodě slova, kterou sami nehodlají respektovat.

7 6
možnosti
TP

T19o73m97á58š 65P11í73c31l

13. 1. 2016 19:03

Aha, tak to jsem tam asi strávil mnoho hodin diskusemi s duchy, když byli odpůrci podle vás mazáni... Aspoň nelžete, když už jste skočil na článek postavený na statusu z fejkového profilu.

8 3
možnosti
JM

Paní Stárková, na základě tohoto screenu bez jakýchkoliv relevantních důkazů psát, že toto je oficiální stanovisko IvČRN je samozřejmě vaše právo na svobodný názor, ale přesto bych vám doporučoval lépe ověřovat zdroje. Na oficiálním webu IvČRN máte odkaz na náhradní FB stránky a upozornění na fake stránky. Dejte prosím důkaz jiný, než tento screen, v opačném případě zkuste přiznat, že jste naletěla. Věřím, že jste nenapsala tento blog na základě příspěvku z falešného profilu záměrně jen proto, že nemáte ráda IvČRN.

13 1
možnosti
TP

T34o64m70á38š 54P71í57c98l

13. 1. 2016 18:53

Paní Stárková už sepisuje omluvu.

4 0
možnosti
JV

J49i95r27i 86V15r56a14b95e42c

13. 1. 2016 18:42

Ten text ukradl Konvicka u Ku-Klux-Klan !!

1 0
možnosti