Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

U jiného článku blogerky s odlišným názorem jsem s ní v diskusi nesouhlasil a některými disktutérkami (asi zasloužilými rodičkami :-)) mi naznačeno, ať se do toho nemontuju, když nerodím. Doufám, že tady, když vás za článek pochválím, mi něco podobného nehrozí. :-)

0 0
možnosti
DS

Nehrozí, my tu vítáme lidi se zdravým rozumem obojího pohlaví. Děkuji a vesele se "montujte" ;-D

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi, myslím si, že hlavní problém je v tom určit toho, kdo rozhodne o domácím porodu, zda lékař, dula či sama matka

0 0
možnosti
DS

děkuji:-) a myslím si zcela totéž:-)

0 0
možnosti
RT

Mate karmu, dcera byla nedonosena 34 tyden a syn v 41 tydnu odmital jit ven, bez cisarkeho rezu a 4,20kg jako astmaticka bych ho neporodila.Nic neni dokonale a ja 

byla rada, ze rodim v porodnici pod dohledem.V tu chvili me bylo jedno kde jsem, nikdy bych si neodpustily ze jsem svou nezodpovednosti zanedbala vlastni dite pro svoje 

pohodli a ego.

2 0
možnosti
DS

naprosto s Vámi souhlasím.R^

0 0
možnosti
MH

Paní Stárková. Konečně někdo kdo má rozum. Připadá mi smutné, jak kde kdo je odborníkem na něco, co opravdoví odborníci studují na univerzitě 6 let a dál se vzdělávají celý život. Od porodu a očkování ( nevím proč se vracet na stromy ... ), léky až po jadernou energii ...

5 0
možnosti
JT

Konecne nejaky smysluplny clanek normalni zeny s vlastni zkusenosti.

1 0
možnosti
Foto

Vážená blogerko, díky za Vaše příspěvky. Pokud člověk čte poznámky některých diskutujících i články některých blogerů, mám pocit, že naše zdravotnictví je džungle, do níž se odváží jen šílenec, kterému již nezáleží na životě. Pravdou zůstává, že procento zpackaných výkonů je v poměrů denně provedených zlomek promile. I když to v konkrétních případech může znamenat tragédii, je naše zdravotnictví na dobré úrovni, máme skvělé odborníky i lidsky vyzrálé jedince. 

Hysterie kolem porodů v domácích podmínkách, kde prostě opravdu hrozí větší riziko, odmítání očkování, které může znamenat pro dítě celoživotní komplikace atd. jsou nyní módním hitem, který časem - snad - vyšumí a lidé se stanou opět pokornější před věcmi, které můžeme v našich skrovných znalostech aspoň částečně ovlivnit.

Vám za všechny články karma a těším se na pěkné čtení.

12 0
možnosti
DS

Děkuji, pane doktore, vážím si Vaší pochvaly:-)

1 0
možnosti
Foto

Vaše představy o porodu mi jsou dost blízké, Dášo. Koneckonců, vzpomenu-li si na svůj horor před 21 lety, těžko bych se svépomocí odoperovala v obýváku byť za účasti celé rodiny. Na naprostou většinu doktorů z porodnice budu do smrti s láskou a vděčností vzpomínat, na některé sestry taky. Jsou ovšem osoby z téhož prostředí, na které vzpomínám s maximální nechutí, neb mě svým přístupem a jednáním málem zavraždily. Takže když to shrnu, porod jedině v porodnici, ale v podobných podmínkách, o kterých jste napsala, přičemž dodávám: přísně vybírat, popř. průběžně probírat zaměstnance.

1 0
možnosti
DS

Děkuji za příspěvek, Ivano a  jsem ráda, že jsem se trefila. Přesně to si myslím, že každá, která chce porod jinak, má kolem 9 měsíců na to, aby si vybrala lidi a místo, kde jí vyhoví. Je to jen o lidech.

0 0
možnosti
DS

děkuji za návštěvu, paní Kubalík, včera mi poděkování třikrát neprošlo systémem :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1773x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.